Lányok! Ez nagyon kihívó változás lenne?
#9 Nem egy suliba megy velük :)
#10 Ő akarja kifesteni, engem kért meg, hogy majd segítsek neki
Mennyire kell korlátoltnak lenni ahhoz hogy a kontaktlencsét ribisnek titulálja valaki?
Nem, kicsit sem ribis, el kéne felejteni ezt az ostobaságot hogy ha valaki kicsit is több időt vagy pénzt szán a külsejére mint az abszolút minimum, az k****. K**** az, aki pénzért szexel. Ilyen barátnők mellett meg ellenségre nincs is szüksége az embernek, jó lenne megszabadulni ezektől a lányoktól és normális barátokat keresni a gimiben, akik nem szégyenítik meg ha változtatni akar a külsején.
Ennyitől ribis? Aki ribizlizik téged emiatt, küld el szemészetre és egy jó pszichiáterhez, mert bolond.
Amíg nem teszi ki semmijét, a viselkedése nem olyan, nem megy át rajta a fél város, addig nem ribi. Sőt, ha ettől jobba néz ki, márpedig valószínűleg jobban, nem hiába találta ki, tegye csak, legyen önmaga, érezze jól magát a bőrében!
18/l
A kqrvás megjelenés messze nem egy természetes szemöldökfestésnél és kontaktlencsénél kezdődik. 😅
Ma szerintem már a 14-15 évesek legnagyobb százalékánál bevett dolog mindkettő. Testnevelés órán a szemüveg gyakran balesetveszélyes - Ha nem is kémiai festéket használnak, de előszeretettel rajzolgatják maguknak ceruzával vagy porral... kisebb-nagyobb sikerrel, - a természetesen jóval cinkesebb az ő még kezdetleges technikájukkal, mint egy szépen, igényesen elkészített tartós.
Az ember élete során rengeteget változik. Pont. És aki ezt nem hajlandó megérteni, az rettentő primitív. Ha emiatt megjegyzéseket tesznek rá, talán jobb is, ha ezek a szűklátókörű kis affekták kikerülnek a képből. - Legalább is nekem biztos nem lenne szükségem egy olyan barát társaságára, aki csak a külső megjelenésem alapján hajlandó megítélni, a személyiségem alapszintű feltérképezése megértése pedig már luxus.
Attól, hogy egyik napról a másikra átáll a kontaktlencsére, vagy majd egy idő múlva a felnőttesebb ruhadarabokra, még nem lesz rosszabb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!