Lányok! Ez nagyon kihívó változás lenne?
Figyelt kérdés
Gimibe megyek, és tudjátok hogy van ez, szeretnék én is szép lenni, mint a többi lány. Nagyon k****s változás lenne, ha a szemüveget kontaklencsére cserélném és a szemöldökömet ki festeném? Az általános iskolás barátnőim tuti úgy vennék ezt le hogy k**** vagyok:/ Öltözködés terén nem változtatnék semmit. Szerintetek ennyi bele fér? Én 18/L vagyok, húgomnak írtam ki a kérdést, mivel neki nincs oldala:)2020. febr. 10. 15:15
1/23 A kérdező kommentje:
Egyébként én festeném a szemöldökét igényesre és természetesre
2020. febr. 10. 15:17
3/23 anonim válasza:
Ha mi azt mondjuk, hogy "á, dehogy", akkor nem fog annyira fájni, ha a barátnőid leriban-coznak? Na ugye!
4/23 A kérdező kommentje:
#2 Amúgy én is ezt mondogatom a húgomnak :D Más vele egykorú lánynak vakolat van az arcán, ő meg csak simán a szemöldökét szeretné meg csinálni, meg kontaklencsére váltani. Csak az általános sulis barátnői nagyon nagyon nagyon visszafogotta,így nekik egyből az jönne le ebből, hogy mennyire meg változott meg milyen ribis lett...de én mondtam is a húgomnak, hogy a gimiben sokkal érettebb, sokkal csajosabb lányok lesznek, én most vagyok 12.-es, szóval van tapasztalatom, én sem az az agyon sminkelt lány vagyok, habár én többet sminkelek a szemöldöknél, de ez már mellékes :D Túlságosan visszafogott a húgom :/
2020. febr. 10. 15:23
5/23 anonim válasza:
Amúgy alaptétel: mindegy, milyen pozitív külső változást eszközölsz, biztos, hogy lesz a környezetben olyan, aki irigy, vagy fenyegetve érzi magát.
6/23 A kérdező kommentje:
#5 Igeen, ez sajnos nagyon igaz:/ Valószínűleg ha "megváltozna" akkor azért ribiznék le, mert a legtöbben irigyek lesznek rá :/
2020. febr. 10. 16:06
7/23 anonim válasza:
Azt kell vele megértetni hogy azt csinálja ami neki tetszik ne másnak próbáljon megfelelni, ha nem áll neki jól vagy mégsem tetszik vagy ha nagyon zavarni fogja a környezete velemenye(bár én meg mindig azt mondom hogy magának tetszen) akkor Meg maximum vissza veszi a szemüveget. Később majd csak olyan barátja lesz aki a barátnőinek tetszik? Majd csak olyan koncertre fog menni? Gondolom te se ezt szeretnéd öltözködjon máshogy vágássa le a hajat vagy ami épp megtetszik neki ezek nem életre szóló változások meg csak most fogja elkezdeni keresni a saját stílusát.
8/23 A kérdező kommentje:
#7 Ő teljesen a saját véleménye után megy, de a vissza maradott barátnői, akik fontosak neki, biztosan le k**v*znák és az nagyon rosszul esne neki:/
2020. febr. 10. 16:20
9/23 anonim válasza:
Egy suliba mész egyáltalán azokkal a lányokkal?
Ha nem, akkor max ha velük találkozol, szemüvegben mész meg smink nélkül. Bár én inkább felvállalnám a változásaimat. A másik, hogy az ilyen sulis barátságok nagy része sajnos megszakad a ballagással.
Ha meg egy helyre mentek, és beszólnak, akkor mondd meg, hogy te legalább nem félsz úgy kinézni, ahogy jól esik:)
10/23 anonim válasza:
Van egy pont az ember életében, amikor szembesül vele, hogy nem tud mindenkinek megfelelni. Egy idő után megtanulja az ember ezt kezelni. Szóval menjen a tesód a saját elképzelései után, de tényleg a sajátjai után (ha ő igazából nem akarja kifesteni a szemöldökét, akkor ne tegye, de ha tényleg akarja, akkor tegye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!