1/8 anonim válasza:
Az kérem szépen nyelvpc méghozzá orvosi acélból és ilyet raknak bele amikor kilöveted. Pontos nevét nem tudom, de elsőnek mindenképp ilyet raknak bele. Nekem a nővéremnek volt ilyenje. Ha megcsináltatod próbáld meg kimondani a következő szavakat:
Kerékpár, kerekesszék, repülő, orrszarvú, varrónő.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát gondolom hogy nyelvpiercing :D csak hogy oldalt van,nincs más neve ?De azért köszi :D Majd ha rakok megpróbálom kimondani :D
2010. júl. 20. 07:15
3/8 anonim válasza:
Nincs más neve, csak mond hogy ne középre hanem kissé oldalra...De én ilyet még nem is láttam.
4/8 A kérdező kommentje:
Áh akkor jó :D
Köszönöm,+
2010. júl. 20. 07:47
5/8 anonim válasza:
Ha fülben van, fülbevaló, ha nyelvben, nyelvbevaló.
6/8 anonim válasza:
Figyelj, az középre van szúrva, de ha én is úgy oldalra tolom ki a nyelvem, akkor jó hogy ferdén áll, mivel az alsó golyó megakad a fogamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!