Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen parfümöt tudnátok...

Milyen parfümöt tudnátok ajánlani számomra?

Figyelt kérdés
Sajnos az a parfüm amit eddig használtam nem elérhető mivel aki keverte nekem sajna elhunyt. Nem szeretnék valami nagyon kommersz márkát magamra rakni aminek 3 perc múlva semmi aromája nincs vagy olyan szaga van, hogy zavaró legyen az irodában. Mégis valami boltokban is kaphatóra lenne szükségem amit hétfő délelőtt megtudok vásárolni. Tudom saját bőrhöz választunk parfümöt de pár tippet szívesen fogadnék.

2019. nov. 17. 14:20
 1/2 A kérdező kommentje:
23 F
2019. nov. 17. 14:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét parfümöt nem tudok ajánlani, de tudni kéne milyen típus vagy. Sportos, kifinomult, elegáns, utána meg pl milyen illatjegyeket kedvelsz. Édes, fűszeres, pézsma, citrusos stb. Ha esetleg tudod, hogy aki neked keverte milyen illatjegyekkel dolgozott az alapján eltudsz indulni egy vonalon
2019. nov. 18. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!