Melyik a legjobb vízálló szilikonos szempillaspirál?
Régen az oriflame gyártotta a legjobb vízálló szempillaspirált, hupikék szögletes kiszerelés. Nem lehetett leizzadni, lekönnyezni,sem lepancsolni. Egyedül a hozzávaló vízálló sminklemosó vitte le. Ezt sajnos lebáltották... Vízálló ez is, de fél nap után elkezdenek maguktól összeállni, összeragadni a pilláim, és tombösödik a festék, alig van ami leszedje+köröm... Azóta, hogy lebáltották erre a sz.rra,kipróbáltam már vagy 5-6 spirált. Mindet fekete vízállóként vettem, de mindtől úgy nézek ki 2 óra után, mint egy kisírt szemű k....
Van javasatotok a legelső verzióhoz? Fekete és valóban vízálló!
Nemrég vettem egy catrice szempillaspriált csak úgy, mert a nyx már eléggé száradt és nem mentem olyan üzletbe ahol lenne.
Hát konkrétan csak sminklemosóval tudom leszedni. Hiába dörzsölöm a szemem pl. fürdés közben csak kicsit maszatolja, de nem jön le.
Catrice- Glam&Doll Ultra Black&Curl (lila tubusos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!