2/12 anonim válasza:
Van labello-m, carmex-em és valami no name ajakolajom.
3/12 anonim válasza:
Egy Carmex van, amit mindig újraveszek, ha elfogy.
4/12 Metionin válasza:
Egyszerre 1 szokott lenni, most Himalaya kakóvajas van.
5/12 anonim válasza:
2 carmex van, egy itthonra, egy a táskámba, mert ha kipakolgatom mindig itthoni használatra, általában itthon felejtem.
6/12 anonim válasza:
Egy van mindig amit használok. Mindig isanásat veszek a rossmanban, mert nekem beváltak. Most épp egy limitált kiadású barackos van, de előtte volt már az olivás a rózsaszín és a fehér ami ilyen sos feliratos 😀 bocsi már nem emlékszem a nevükre
7/12 anonim válasza:
Van egy Carmex és egy Alverde ajakápolóm, ezeket napközben használom.
Éjszakára pedig egy sima tégelyes körömvirág krémet.
8/12 anonim válasza:
Nekem olyan 3-5 db aldis van. Éjjeli szekrényben, táskában, munkahelyen, fiókban, mindenfelé.
9/12 anonim válasza:
Nekem 3 db Carmex, mind másféle.
10/12 anonim válasza:
Nem tudom már számon tartani, mindenkitől ilyeneket kapok ajándékba, pedig alig használom. :D
Az irodában az asztalomon pl egy himalaya herbals lakik, azt szoktam hetente egyszer kenegetni, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!