Milyen ékszert vegyek a barátnőmnek?
Sziasztok kedves hölgyek!
A segítségetekre lenne szükségem.
Három éve vagyunk együtt a barátnőmmel,nem rég költöztünk össze.Megszeretném ajándékozni valamilyen nyaklánccal vagy karkötővel. Mivel én férfi fejjel nemtudom minek/milyennek örülne a legjobban szeretnélek titeket megkérni hogy segítsetek ki.
Ha megoldható egy linket küldjetek.
Max. 30.000Ft-ra gondoltam!
Köszönöm :)
Ő jegygyűrűt vár!
Fülbevaló. Zsolnay kerámiából. NEM VICC!
Nekem ilyesmim van. De biztos van akinek meg ez pont nem tetszene.
Jó lenne többet tudni a barátnődről.
Hogyan szokott öltözködni? Milyen stílust kedvel? Milyen szabású ruhákat visel? Milyen színű a haja és a szeme? Az arany vagy az ezüst áll neki jobban? Milyen az alkata? Kik, milyen stílusok, behatások (zene, ismert emberek, ruhamárkák) inspirálják a stílusát? Érez kötődést bármilyen kultúrához/szubkultúrához? Mennyi idős? A cukibb vagy a nőiesebb dolgokat szereti inkább? Általában milyen ékszereket szeret viselni (karkötő, lógós fülbevaló, nyaklánc)?
Ha ezekre tudsz válaszolni, az nagy előny.
Szerintem egy pandora karkötővel jól járnál. Amihez mindig vehetsz egy apró charmot egy-egy közös emlékként. Így mindig minden alkalomra meglenne az újabb ajándék és nem kéne gondolkodnod. :D
Én személy szerint örülnék neki.
Esetleg közös karkötőt, amit lehet kapni nőies és férfis változatban.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!