Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen ajándékot adjak a...

Milyen ajándékot adjak a barátnőmnek, ha ékszert nem hord, ruhát nem szeretnék? Valami házikészitésüt szeretnék. Én 15L ő 16L

Figyelt kérdés
gondoltam egy konyvjelzőre, amin legyen egy közös képünk, meg egy képeslapra, amit saját kezüleg fogok elkésziteni, de még szeretnék valamit adni neki. Mi legyen?
2013. szept. 29. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Süss süti! (:
2013. szept. 29. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

A könyvjelző jó ötlet. :)

Vagy sütemény, esetleg saját készítésű album, vagy receptkönyv.

Ha pl. van sok közös emléketek, vicces sztorijaitok, akkor összeállíthatsz belőlük egy kis füzetet, képekkel, "képregényszerű" szövegekkel. Én ezt adtam a legjobb barátnőmnek lánybúcsújára, és megkönnyezte. :)

2013. szept. 29. 19:38
 3/5 anonim válasza:
ha esetleg van benned művészi hajlam,írj neki egy verset arról,hogy milyen jó barát...
2013. szept. 29. 20:31
 4/5 anonim válasza:
barátságkarkötő
2013. szept. 30. 00:40
 5/5 A kérdező kommentje:
a suti jo otlet:) s mar kapott a multkor tolem olyan emlekkonyv-szeru albumot :) de azert koszonom az otletet :)
2013. szept. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!