Milyen ajándékot adjak a barátnőmnek, ha ékszert nem hord, ruhát nem szeretnék? Valami házikészitésüt szeretnék. Én 15L ő 16L
Figyelt kérdés
gondoltam egy konyvjelzőre, amin legyen egy közös képünk, meg egy képeslapra, amit saját kezüleg fogok elkésziteni, de még szeretnék valamit adni neki. Mi legyen?2013. szept. 29. 18:00
2/5 anonim válasza:
A könyvjelző jó ötlet. :)
Vagy sütemény, esetleg saját készítésű album, vagy receptkönyv.
Ha pl. van sok közös emléketek, vicces sztorijaitok, akkor összeállíthatsz belőlük egy kis füzetet, képekkel, "képregényszerű" szövegekkel. Én ezt adtam a legjobb barátnőmnek lánybúcsújára, és megkönnyezte. :)
3/5 anonim válasza:
ha esetleg van benned művészi hajlam,írj neki egy verset arról,hogy milyen jó barát...
5/5 A kérdező kommentje:
a suti jo otlet:) s mar kapott a multkor tolem olyan emlekkonyv-szeru albumot :) de azert koszonom az otletet :)
2013. szept. 30. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!