Nem engedik 22 évesen a körömlakkot, mit tegyek?
Beszólogatnak érte, meg anyám kidobálja, mikor nem vagyok otthon. Inkább ki sem lakkozom, mert elképesztő, mit múvel... Már azért is ordibált, hogy nem teljesen rövidre vágom, mert különben nem lehet dolgozni vele.
Egy szempillaspirál a világ legnagyobb bűne, meg "vakolni mész megint?".
A hajam is akkor jó, ha a dús, erős száló hajamat csak hagyom nőni, olyan hosszúra, mint lehet. Szigorúan mindenhol ugyanolyan egyenes... 18 évesen vehettem először hajvasalót, de beleőrült, meg tönkretett egyet, hogy ne használjam. Fodrász, mit képzelsz.. Már napokkal előtte nem alszik, hogy mennyit fogok belőle vágatni. De eltitkolni sem lehet, mert kitutja számlát és felhívta múltkor róla a fodrászt, hpgy mit képzelt, mit csinált a hajammal. Minden nap táska, cuccok átkutatva.
Barátom ugyanígy sosem lehetett... Még csak az kellene.
A pláne a dologban, hogy másoknak is nem tudom, mit ad elő, de jelentik neki, hogy merre jártam, mit vettem. Kétszer mentem el valahova engedély nélkül, mindkettő alkalommal bemószeroltak. Anyám tanár és valamelyik gyereke anyjaapja Ft elismert mindkétszer a buazon és mindkét alkalommal bemószeroltak, mikor mentek a gyerekért napközibe. Ugyanez, hogy mit vett a boltban.. Szerintem azt mondta nekik 12 éves vagyok, vagy nem tudom...
Meg a drágalátós egyetemüket nyomatják, ami nem megy, utálim, de csak-csak, meg is vernek érte. Nem tudom, mi lesz.
NEM.
Elkaptam valami betegséget... Hasmenésnmeg magas láz vasárnap óta. Egyszer azt hittem romlott kaja, de valami vírus, főleg, hogy anyám sulijában is ez megy.
Amúgy nincs ilyen gondom és nem, semminilyen betegségem nincs.
Nincs egy olyan barátod, akihez mehetnél, ha csak rövid időre is?
Egyébként nem kell engedélyt kérned, átiratkozol az ország másik felében egy suliba, koliba költözöl. Nem kell elnondani nekik, csak amikor már az összepakolt cuccokkal búcsút intesz az ajtóból. Vagy akkor se, hanem hagyni egy levelet, amiben szépen leírod minden gondodat, azt hogy hogyan és mennyire elb*szták, és hogy nem lehet őket tovább bírni, te mész. De nem mész "Debrecenbe", hanem csak el. Mert még utánad megy. Vagy végül is írhatod Debrecent, de csak akkor, ha Győr az úticél.
Ha ezt nem tudod meglépni sehogyan, akkor szépen elmondod neki: ha még egyszer hozzá nyúl a cuccaidhoz, akkor szépen feltárod a falu előtt, hogy milyen remek anya is. A tablettákat. A fenyegetőzést. Mindent. Ha folytatja, akkor tovább mész. Neki is vannak holmijai, amiket ki lehet dobálni. Nem a kiskukába a konyhában, hanem a szemétszállítás napján a nagykukába. És ha jön a kérdés, hogy hol az ez meg az, hát ott, ahol a körömlakkok.
Megver? Feljelented. És tényleg tedd is meg. Ezt nem hagyhatod! Igen is, tessék besétalni a rendőrségre a friss sebekkel, és feljelentést tenni.
Jó lenne egy olyan megbízható felnőtt, aki nálad idősebb, minimum 30, saját keresettel, lakással, akinél átmenetlieg megszállhatsz, (és aki nem él ezzel vissza). Aki tud támogatni, amíg talapra nem állsz. Nem luxus körülményeket biztosít, de mondjuk kaját, meg ágyat. És lelkileg is segít túltenni magad a történteken, segít kilábalni a gödörből. Tényleg, egy megbízható barát a fősulin, régi osztálytárs szülei, egy normális nagymama...
Ha sehogy nincs ilyen, keress valami segélyszervezetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!