Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem engedik 22 évesen a...

Nem engedik 22 évesen a körömlakkot, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Beszólogatnak érte, meg anyám kidobálja, mikor nem vagyok otthon. Inkább ki sem lakkozom, mert elképesztő, mit múvel... Már azért is ordibált, hogy nem teljesen rövidre vágom, mert különben nem lehet dolgozni vele.

Egy szempillaspirál a világ legnagyobb bűne, meg "vakolni mész megint?".

A hajam is akkor jó, ha a dús, erős száló hajamat csak hagyom nőni, olyan hosszúra, mint lehet. Szigorúan mindenhol ugyanolyan egyenes... 18 évesen vehettem először hajvasalót, de beleőrült, meg tönkretett egyet, hogy ne használjam. Fodrász, mit képzelsz.. Már napokkal előtte nem alszik, hogy mennyit fogok belőle vágatni. De eltitkolni sem lehet, mert kitutja számlát és felhívta múltkor róla a fodrászt, hpgy mit képzelt, mit csinált a hajammal. Minden nap táska, cuccok átkutatva.

Barátom ugyanígy sosem lehetett... Még csak az kellene.

A pláne a dologban, hogy másoknak is nem tudom, mit ad elő, de jelentik neki, hogy merre jártam, mit vettem. Kétszer mentem el valahova engedély nélkül, mindkettő alkalommal bemószeroltak. Anyám tanár és valamelyik gyereke anyjaapja Ft elismert mindkétszer a buazon és mindkét alkalommal bemószeroltak, mikor mentek a gyerekért napközibe. Ugyanez, hogy mit vett a boltban.. Szerintem azt mondta nekik 12 éves vagyok, vagy nem tudom...

Meg a drágalátós egyetemüket nyomatják, ami nem megy, utálim, de csak-csak, meg is vernek érte. Nem tudom, mi lesz.

2019. szept. 25. 11:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már így olvasni is mérgező. Gusztustalan, amit művelnek veled.

22 éves vagy, de azt hiszik, joguk van úgy kezelni, mint egy taknyos 8 évest.

Azt hittem az én szüleimnél nem léteznek konzervatívabb emberek, de ehhez képest a “nagy, keresztény” anyám 10 évesen elvitt kozmetikushoz, mert extrém sűrű volt a szemöldököm, középen összenőtt, és a lábamon is extrêm módon szőrösödtem, és nem telt el úgy egy nap sem, hogy az iskolában jetinek vagy csubakkának csúfoltak volna.

Nem tudom, mit tennék ilyen helyzetben. Mert könnyű kommentelni, hogy “költözz el”, de kötve hiszem, hogy egyetem mellett, ennyire beszűkült agyú szülőkkel ez lehetséges lenne, de érdemes lenne meglépni.

Lehetőleg 40 km-rel arrébb tőlük.

Szégyen, hogy egy pedagógus szülő képes erre.

2019. szept. 25. 18:11
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagy. Felnőtt ember. Azonnal járj utána hogy hova tudsz költözni, akár ideiglenesen. Koli, szobabérlet, munkásszálló, barátnő kanapéja, mit bánom én. Ha megvan a fix hely, jelentkezel az első munkára amire felvesznek. Mekibe mindig keresnek a konyhára, szupermarketekbe eladót, árufeltöltőt úgyszintén, ha van bármi nagyobb hely, raktár, gyár a környéken, lehet hogy vesznek fel éjjeliőrt, takarítót, pakolni embert. Amint alá van írva a szerződés, fogsz egy bőröndöt, belepakolod a legfontosabbakat és mész.

Végzettség nélkül SOS nem fogsz álommelót találni, igen, sz.r lesz napi 12 órában hamburgert sütni vagy vécét pucolni, de ez van. Túl fogod élni, és lesz majd új meló, és mehetsz OKJ-ra vagy másik egyetemre, de indulj el otthonról.

A másik verzió hogy még 32 évesen is elszámolsz a szüleidnek hogy milyen gyakran vágod a körmöd. A te döntésed.

2019. szept. 25. 19:04
 13/40 A kérdező kommentje:

Hát ha nem az van, amit mondanak, akkor megy, hogy "uralom, zsarolom őket, gyógyszert kellen szednem, megbolondultam, drogozom, fogd be a szádat vagy beverem, agyonverlek, álljak ki a sarokra...rvulni". Meg minden régi "bűnt" előszednek, hogy szalagavatón nem hívtál fel bennünket a terembe", az nem számított, hogy egész ünnepség alatt rosszul voltam, kint voltam, akkor meg éppen a tesi öltözöben voltam, mert annyira rosszul voltam... Azt meg sem kérdezik... Vagy "nem öltöztél fel direkt, hogy ne kelljen iskolába menni, mit műveltél velünk". Meg milyen "p.szok, ócska sz.r vagyok".

Egy mintagyerek, csendes jótanuló, jókislány voltam egész életemben és talán ez volt a baj,hogy nem álltam ki magamért és eltűrtem mindent. Bár a hazudozás nem volt megoldás, mert beköptek, ha meg ellenállok, ment a kiabálás, meg a pofon.

2019. szept. 25. 19:18
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Ok, minden heten kiirsz errol egy kerdest, erkezik 60 valasz es nem vagy hajlando koltozni, akkor mit varsz?
2019. szept. 25. 19:57
 15/40 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok hajlandó, hanem ahhoz pénz kell. Legalábbis 1 havi lakbér +2-3 hónap kaució. Aztán azt is fizetni kell utána. A szabadságnak ára van...

Már ott tartok, hogy kétszer majdnem meghaltam, sokkal jobb lett volna. Egyszer autóbaleset, másodszor betegség...

Ja és azt sem én döntöm el, hogy vizes hasmenéssel, meg görcsökkel bemegyek-e holnap...

2019. szept. 25. 21:43
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ne legyél életképtelen könyörgöm
2019. szept. 25. 22:50
 17/40 A kérdező kommentje:
?? Mit csináljak? Örülök, hogy nem kerültem (még) utcára.
2019. szept. 25. 23:34
 18/40 anonim ***** válasza:
91%
Semmit nem teszel, meg is érdemled.
2019. szept. 26. 00:14
 19/40 A kérdező kommentje:

Bemószerolnak anyámnsk. A kollégái, meg a falusi gyerekekszülei... Meglát egy kollégája a városban, meg a vasútállomáson és megy jelenteni.... Vagy meglát, hogy vett egy gyógyszert a gyógyszertárban, következő alkalommal bemószerol anyámnak. Undorító amit művelnek.

És aszerint éljük az életünket, azért járok erre az egyetemre, azért mentem erre, azért hallgattam annyi leb.szást, azért nem csinálhatok semmit, mert ő "mit mond a tanároknak". Igazából őt gúnyolják, én iszok a levét, plusz a undorító pletyka és figyelgetés a faluban.

Anyám nagyon beteg pszichésen... Mindene az én jegyeim és nem fogadja el, hogy felnőttem... Képes pszichiátriai szerekkel szétcsapni magát, meg hetekig nem aludni, mert én nem küldtem el a fizika beadandót időben... Mániákusan figyelget, kutat, a szemetemet leellenőrzi, meg mennyit ettem, mennyit voltam wc-n és feljegyzi. A szüzességemet meg őrizzük, mert nem tudna elszámolni a tanároknak....

Azoknak a tanároknak, akik miatt majdnem 5 évig nem volt állása, mert kirúgták. És 9-10 évesen rengetegszer pszichológust játszottam, mert ilyet beszélt, hogy megöli magát, meg felgyújtja ránk a házat, meg meg akar halni, hogyan lesz öngyilkos. Párszor lebeszéltem róla, általános iskolás létemre, meg szedtem ki a szájából a marék nyugtatókat. Akkor most ezeknek az embereknek a véleménye számít, meg nem áll ki velük szembe, hogy álljanak le, meg ne gűnyolják, figyeljék, m3g foglalkozzanak a maguk életével és 22 évesen odamegy, ahova akar. Ez egyébként is zaklatásnak minősül... Ehelyett még az orvosi dolgaimról is beszámol nekik, mikor nőgyógyászhoz mentem pár éve ha egész tanári kar tudott róla...

2019. szept. 26. 00:58
 20/40 A kérdező kommentje:

Ezt csak azért írtam lem, mert bármit lépnék, az lenne az első, hogy szólnának róla anyámnak...

Ha titokban holnap elmennék orvoshoz, kb. előbb tudna róla, mint beérnék a rendelőbe...

2019. szept. 26. 01:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!