Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem engedik 22 évesen a...

Nem engedik 22 évesen a körömlakkot, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Beszólogatnak érte, meg anyám kidobálja, mikor nem vagyok otthon. Inkább ki sem lakkozom, mert elképesztő, mit múvel... Már azért is ordibált, hogy nem teljesen rövidre vágom, mert különben nem lehet dolgozni vele.

Egy szempillaspirál a világ legnagyobb bűne, meg "vakolni mész megint?".

A hajam is akkor jó, ha a dús, erős száló hajamat csak hagyom nőni, olyan hosszúra, mint lehet. Szigorúan mindenhol ugyanolyan egyenes... 18 évesen vehettem először hajvasalót, de beleőrült, meg tönkretett egyet, hogy ne használjam. Fodrász, mit képzelsz.. Már napokkal előtte nem alszik, hogy mennyit fogok belőle vágatni. De eltitkolni sem lehet, mert kitutja számlát és felhívta múltkor róla a fodrászt, hpgy mit képzelt, mit csinált a hajammal. Minden nap táska, cuccok átkutatva.

Barátom ugyanígy sosem lehetett... Még csak az kellene.

A pláne a dologban, hogy másoknak is nem tudom, mit ad elő, de jelentik neki, hogy merre jártam, mit vettem. Kétszer mentem el valahova engedély nélkül, mindkettő alkalommal bemószeroltak. Anyám tanár és valamelyik gyereke anyjaapja Ft elismert mindkétszer a buazon és mindkét alkalommal bemószeroltak, mikor mentek a gyerekért napközibe. Ugyanez, hogy mit vett a boltban.. Szerintem azt mondta nekik 12 éves vagyok, vagy nem tudom...

Meg a drágalátós egyetemüket nyomatják, ami nem megy, utálim, de csak-csak, meg is vernek érte. Nem tudom, mi lesz.

2019. szept. 25. 11:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
költözz el
2019. szept. 25. 11:19
 2/40 A kérdező kommentje:

Ja és mit mond ő tanároknak. Nem veszik észre, hogy gúnyolják... Meg lejelentik azt is, ha a vasútállomásra kikísértem valakit, "mit kerestem ott". Annyi erővel ők mit kerestek arra...

Meg köszöntem az egyiknek, mikor ment a lányával, hogy "jó napot, hello" és másnap már kiverte a balhét a tanáriban utána ők meg itthon, hogy letegeztem őt, meg azt mondta émmdmesemnek, hogy "hello". Mossa ki a fülét. Meg Csabi tanár látott nem tzdom hol és milyen egy utolsó vagyok, hogy nem köszöntem neki...

Ez egy vicc. Mindig is osztályelső voltam, semmit nem csináltam, mégis ilyeneket csináltak velem. Meg hónapokig a tudtom nélkül begyógyszereztek, örökre elcsúfították az arcom, úgy megvertek..

Amúgy a szőrtelenítés ugyanez... Ezétt járok szőrös lábbal, meg 40nfokban is hosszú nadrágban. A farmer short amúgy is ribis, meg maximum 3/4 nadrág lenne elfogadható.

2019. szept. 25. 11:23
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Zárd kulcsra az ajtót, a cuccaid mindig legyenek nálad. Csinálj amit szeretnél, ne közöld, ne beszélj veluk, csak viharozz a szobádba és zárd magadra. Ha meg elmész bárhova, csak köszönj el és lépj le.
2019. szept. 25. 11:29
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem költözöl el otthonról??

Nem lehetetlen. Még akiknek nincs semmilyük és verik őket, azok is összetudjàk kaparni a pénzt hogy külön életbe tudjanak kezdeni.

2019. szept. 25. 11:30
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Te figyuszka! Elmúltál 18, nagyk9lorúvá váltál. Pakolj össze es vihargyorsan tipli el otthonról, hátra se fordulj. Menj albérletbe, menj ki külföldre dolgozni, bármi csak kezdd el élni az életedet! Mi az, hogy nem lehet barátod???? Normális vagy te? Már ne haragudj, de aki ezt megengedi bárkinek is az nem komplett....
2019. szept. 25. 11:34
 6/40 anonim válasza:
100%
Az a baj, hogy ez 42 éves korodban is így lesz ha hagyod. Nagykorú vagy oda mész ahova akarsz és azt csinálsz amit akarsz. Kezdj el kiallni magadért! Valaszhatsz vagy azt az eletet éled amit kitalaltak neked vagy a sajátodat. Az eletben nem lesz párod mert nem engedik 30 evesen sem. Menj el kollégiumba az egyetemhez is nagyobb kedved lesz. Azt azért jo lenne befejezni hogy nirmalis allasod legyen és ki tudj szabadulni ebből a romboló környezetből. Amíg itthon laksz ez lesz. Ha marionet bábukent viselkedsz akkor esélyt sem adsz hogy észrevegyék a szüleid hogy felnőttél. Talán ideje kiengedni a hangod és elujságilni otthon hogy nagykorú vagy és akkor fested a körmöd mikor kedved tartja sőt oda mesz ahova kedved tartja.
2019. szept. 25. 11:40
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg mintha 12 éves lennél..

Felnőtt nő vagy, tartsd is magad annak

2019. szept. 25. 11:58
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb megoldas: KOLTOZES!
2019. szept. 25. 12:19
 9/40 anonim válasza:
100%
Ez egy valós kérdés? Mert nem hiszem el, hogy ezt 4 éve tűri valaki. Ha igen akkor szavak nincsenek. Miért hagyod???? Komolyan kérdezem???? Az én anyám is ilyen volt 18 koromig csinalhatta aztán szabad vagyok feliáltással kimentem az ajtón és nem mentem haza 3 napig. Nekem orditozhatott pont nem érdekelt. Bedugtam a fülembe valami zenét. Ha megütött volna tuti visszaadom. Érettségig kibírtam aztán elköltöztem a barátomhoz. De semmit nem változott ha talalkozunk ma is mimdenbe belszól. Miért ilyen cipő van rajtad miert olyan kabát stb. Ritkán talalkozom vele. Ha ezt akarod életed végéig akkor járkálj szőrös lábbal meg menj haza mikorra mondják és csak azt vedd meg a boltban amit megengednek. Ez egy agyrém amiben élsz. Nem az amit csinálnak. Sok szülő ilyen hogy nem engedi felnőni a gyerekét. Az ahogy eltűröd. Ha így folytatod 50 évesen is szűz leszel. :)
2019. szept. 25. 13:02
 10/40 anonim ***** válasza:
94%
Na mar megint itt vagy, nem unod meg?
2019. szept. 25. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!