Nem engedik 22 évesen a körömlakkot, mit tegyek?
Beszólogatnak érte, meg anyám kidobálja, mikor nem vagyok otthon. Inkább ki sem lakkozom, mert elképesztő, mit múvel... Már azért is ordibált, hogy nem teljesen rövidre vágom, mert különben nem lehet dolgozni vele.
Egy szempillaspirál a világ legnagyobb bűne, meg "vakolni mész megint?".
A hajam is akkor jó, ha a dús, erős száló hajamat csak hagyom nőni, olyan hosszúra, mint lehet. Szigorúan mindenhol ugyanolyan egyenes... 18 évesen vehettem először hajvasalót, de beleőrült, meg tönkretett egyet, hogy ne használjam. Fodrász, mit képzelsz.. Már napokkal előtte nem alszik, hogy mennyit fogok belőle vágatni. De eltitkolni sem lehet, mert kitutja számlát és felhívta múltkor róla a fodrászt, hpgy mit képzelt, mit csinált a hajammal. Minden nap táska, cuccok átkutatva.
Barátom ugyanígy sosem lehetett... Még csak az kellene.
A pláne a dologban, hogy másoknak is nem tudom, mit ad elő, de jelentik neki, hogy merre jártam, mit vettem. Kétszer mentem el valahova engedély nélkül, mindkettő alkalommal bemószeroltak. Anyám tanár és valamelyik gyereke anyjaapja Ft elismert mindkétszer a buazon és mindkét alkalommal bemószeroltak, mikor mentek a gyerekért napközibe. Ugyanez, hogy mit vett a boltban.. Szerintem azt mondta nekik 12 éves vagyok, vagy nem tudom...
Meg a drágalátós egyetemüket nyomatják, ami nem megy, utálim, de csak-csak, meg is vernek érte. Nem tudom, mi lesz.
Ja és mit mond ő tanároknak. Nem veszik észre, hogy gúnyolják... Meg lejelentik azt is, ha a vasútállomásra kikísértem valakit, "mit kerestem ott". Annyi erővel ők mit kerestek arra...
Meg köszöntem az egyiknek, mikor ment a lányával, hogy "jó napot, hello" és másnap már kiverte a balhét a tanáriban utána ők meg itthon, hogy letegeztem őt, meg azt mondta émmdmesemnek, hogy "hello". Mossa ki a fülét. Meg Csabi tanár látott nem tzdom hol és milyen egy utolsó vagyok, hogy nem köszöntem neki...
Ez egy vicc. Mindig is osztályelső voltam, semmit nem csináltam, mégis ilyeneket csináltak velem. Meg hónapokig a tudtom nélkül begyógyszereztek, örökre elcsúfították az arcom, úgy megvertek..
Amúgy a szőrtelenítés ugyanez... Ezétt járok szőrös lábbal, meg 40nfokban is hosszú nadrágban. A farmer short amúgy is ribis, meg maximum 3/4 nadrág lenne elfogadható.
Miért nem költözöl el otthonról??
Nem lehetetlen. Még akiknek nincs semmilyük és verik őket, azok is összetudjàk kaparni a pénzt hogy külön életbe tudjanak kezdeni.
Tényleg mintha 12 éves lennél..
Felnőtt nő vagy, tartsd is magad annak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!