Szerintetek hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a különböző kitűzők és wish-en láttam sokat ahonnan rendeltettem apummal egy-kettőt, de mivel ott csak kártyával lehet fizetni, és ugye az még nekem nincs, de a táskámat akarom kidekorálni jó sokkal de nem akarom velvásároltatni az egész wish-t plusz nem is a legmegbízhatóbb oldal se. Szóval van valakinek ötlete hol lehet beszerezni őket vagy egy szettben megvenni őket?2019. aug. 10. 19:47
1/2 A kérdező kommentje:
És a wish-el még az is a bajom hogy nem nagyon lehet szettekbe megrendelni ha meg igen akkor az meg egy kicsit drága úgy hogy kínai oldal és úgy hogy nem biztos hogy megjön 😕
2019. aug. 10. 19:50
2/2 anonim válasza:
hm, probál aliról megkéred a családtagod egyikét hogy rendeljen neked egy csomó kitüzőt és vissza adod neki a pénzt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!