14 évesen ti sminkeltetek?
Nem. Felesleges. :)
Én sosem használtam spirálnál és szájfénynél többet. :)
23L
Én igen. Volt egy korrektorom, egy avonos púderem ami kb narancssárga volt. Néha használtam szarabbnál szarabb alapozókat, amik arra voltak jók, hogy kiemeljék az összes bőrhibámat és a száraz részeket. A feketet szemceruza az alsó vízvonalra kötelező volt, persze nem is állt jól de könnyű volt megcsinálni. Plusz szempillaspirál amit a mai napig nem tudok remdesen felkenni.
Most már csak max cc krémet, korrektort a szemem alá és púdert használok (plusz szempilla liftingre járok). De kifejezetten szerettem magam minden reggel kimázolni, kepes voltam ezért 5kor felkelni, pedig fél8ra jártam suliba:D
Én sajna igen, nem kellett volna, mert még korai volt szerintem és teljesen igaza volt a szüleimnek.
Én kihúztam a szemem is felül,spirál, korrektort és alapozó szerűséget is használtam mert nagyon csúnya volt a bőröm. Ilyen rúzsszerű dolgokat viszont nem.
Szia!
14 éves vagyok és suliba sosem sminkelek
Hétvégén Néha egy kis korrektor meg egy kevés szemhéjfesték de az sem észrevehető.
De sok jóminőségű(pl.: revolution ,nyx) sminktermélem van mert nagyon szeretek velük kísérletezgetni hogy milyen sminkelet lehet elkészíteni🙂 de így nem megyek ki az utcáraXD
De ez nem létfeltét és nem gondolom hogy jó dolog lenne 14 évesen tetőtől talpig vörös rúzsos vakolatba lenni. 1 részt mert nem tesz jót a bőrnek másrészt nem hiszem hogy 14 évesen már 20 évesnek kéne kinézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!