Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire sminkeltétek magatoks...

Mennyire sminkeltétek magatoksat 13 évesen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 16:11
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
100%
Semennyire. Se alapozó, se szemceruza....szóval tényleg semmi. 13 évesen nincs rá szükség (később se feltétlenül).
2009. szept. 11. 16:17
 2/32 anonim ***** válasza:
48%

13évesen alkalmanként sminkeltem.Ha rokonokhoz mentünk,vagy vmi program volt a városba(bornapok,szüret...)stb.Kb. havonta 2-3x sminkeltem.

Az alkalmi sminkem abból állt h egy kis szemhéjpor és spirál esetleg szájfény(: NAGYON RITKÁN vmelyik helyett esetleg szemcerka.Természetesen mindig lemostam este,még ha 11kor értünk haza és hullafáradt voltam akkor is!

Most kezdtem a középsulit,most már többször sminkelem magam.Általában spirált és szájfényt használok minden nap,ha ha van kedvem és időm esetleg egy kis halvány szemhéjpor.Szerintem ez pont elég ilyen korban:D

Hozzáteszem,ami nekem rendes smink(spirál+szájfény) másnak még semmit.Sokan járnak fekete szemcerka+spirál sokaknak még felül tus is!!!Persze ha buli van oké a fekete smink,de suliba minek??Főleg h van akinek nem is áll olyan jól.

Szerintem még nem kell sminkelned magad,de ha szeretnél vegyél egy szempillaspirált.Attól szép lesz a tekinteted,nem szólnak érte a suliba,esetleg szájfényt is használhatsz!

14/L

2009. szept. 11. 16:19
 3/32 anonim ***** válasza:
77%

Semennyire. Még csak szájfény se volt semmi.

16/17 éves korom óta sminkelem magam.

2009. szept. 11. 16:20
 4/32 anonim ***** válasza:
54%
semennyire. max karácsonykor vagy szülinap és hello
2009. szept. 11. 16:28
 5/32 Sexylady ***** válasza:
54%
semennyire
2009. szept. 11. 16:30
 6/32 anonim ***** válasza:
77%
hát én spec semennnyire...de én biztos alulfejlett voltam..:D
2009. szept. 11. 16:33
 7/32 anonim ***** válasza:
Azt hiszem akkor kezdtem el szemcerkát használni, de lehet akkor még olyan korszakomban voltam hogy szempillaspirál vagy szürke/fehér szemfesték ami igazán nem is látszik c(:
2009. szept. 11. 16:57
 8/32 anonim ***** válasza:
semennyire.
2009. szept. 11. 19:36
 9/32 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2009. szept. 11. 19:43
 10/32 anonim ***** válasza:

semennyire.

most, 15 évesen kezdtem el a sminket (persze szolidan), szemceruza (vékonyan, nem feltűnően), szempillaspirál, korrektor ha van pattim. néha szemhéjtus. ennyi.

2009. szept. 11. 19:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!