Mennyire sminkeltétek magatoksat 13 évesen?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 16:11
21/32 anonim válasza:
semennyire.
néha,ha unatkoztam ellopkodtam anyám sminkcuccait és otthon kifestettem magam . aztán lemostam. nekem ez afféle hobbi volt. sokszor még olyat is játszottam,hogy a tükörben csináltam a sminket és közben elmagyaráztam hogy ez így meg úgy,mintha a tvben lennék :D
jó móka volt.
kb 15 évesen kezdtem el magam halványan sminkelni.
aztán 16 évesen volt a lázadó korszakom,akkor durvábban,most meg közel a 18hoz kedvem szerint. (alkalmakra szemhéjtus,spirál, enyhe árnyalat, amúgy meg nappalra : szemceruza,spirál, enyhe árnyalat. ( ez kb 2 perc. )
17/L
22/32 anonim válasza:
Én akkor még egyáltalán. 14 évesen már néha kihúztam a szemem vékonyan, de akkor sem mindig, és csak néha. Ma már minden nap sminkelem magam, de ma sem nagyon erősen. :) 17/L
23/32 anonim válasza:
szem ceruza és szájfény az max hónaponta 3-szor
L/13
24/32 anonim válasza:
én csak szempillaspírált,szemcerkát használtam suliba de nem mindig és csak enyhén bár ha nállunk a suliba szétnézek már a kis 5.-eseknek is ki van húzva a szemük...
25/32 anonim válasza:
Semennyire. 13 évesen még minek?
26/32 anonim válasza:
alapozó korrektor púder szemcerka szempillaspirál
27/32 anonim válasza:
Semennyire.Sem spirál,se szemceruza,se alapozó,egyáltalán semmi.(még sosem voltam kisminkelve,de nem is vágyok rá).Barátnőim folyton cikiznek amiatt,amiért nem festem ki magam,de én így érzem jól magam.Szerintem később sem szükséges.
28/32 anonim válasza:
Hátt mivel versenytáncos vagyok magasabb kategűriában nagyon kikell :D barnitókrém stb..de igy suliba (most 14 vagyok) meg ha megyek vaalahova púder,szemcerka és szemspirál.
29/32 anonim válasza:
Szemcerka, szempillaspirál, szájfény, korrektor. :)
30/32 anonim válasza:
Szia! Én is 13 éves vagyok. Hát suliba inkább csak korrektor a pattanásos részekre, ha meg nagyon gáz az arcom, akkor korrektor+púder.Ha van időm kicsi szempillaspirál, mert attól szebb a szemem:D:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!