Nők! Hogyan sminkeltek? Szempillaspirál+szájfény kombó, vagy az Instagram-smink? Nekem az ez előbbi, natúr hatású jobb, meg praktikusabb is.
Szemhéjtus, műszempilla, rúzs.
Semmi alapozó meg korrektor. Ja meg a szemöldökömet sem rajzolom meg. Csakis az a három.
Az már elég kihívó, főleg ha túl nagyméretű a műszempilla, meg ha erős színű a rúzs. De ha egyik se harsogó v feltűnő, akk nem gáz, akk az se látszik, h ki vagy sminkelve.
Valamelyik feltűnő ezek közül?
Szemöldökot rajzolok,mert nincs
Műszempilla
Spirál alulra
Alapozó
Bronzosito
Szemtus+szemh.puder- ezek nem mindennap,de minden héten
Rúzs,szájfény
Néha van műszempillám mert tesóm szempillastylist. Max 2D, de olyan természetes, hogy senki nem szokta észrevenni, volt hogy meg is kérdezték, hogy miért nincs, ha a nővérem ezzel foglalkozik, közben pedig fel volt építve.
Cc krémet használok ami kicsit egységesíti a bőrszínt. Az orcákon pirosabb a bőröm, a szem alatt pedig nagyon látszanak az erek. Ide korrektort szoktam tenni. Ezt fixálom púderrel.
De én a mindennapokban nem sminkelek, főleg nem nyáron, akkor elég a fényvédő.
Mi? Ez meg mi? Miért ha feltűnő az gáz szerinted?
Nem kicsi a szempillám, de nem is hatalmas. Rúzs meg a nude színektől kezdve a sötét bordóig van.
Nem ilyen qrvásnak kell elképzelni.
BB krém, szempillaspirál, ha olyan kedvem van szájfény/halvány rúzs.
Ha meg nincs kedvem, akkor csak all natural
A BB krémemet mindig használom a bőröm miatt, bőrgyógyász írta fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!