Mell plasztikáról írnátok nekem?
Figyelt kérdés
Még csak gondolkozom rajta, mert hogy az én melleim már nem fognak nőni, és bár a párom meg van velük elégedve én nem
Viszont ami kérdés fel merült bennem arra a neten eddig nem találtam választ.
Szóval arrol hogy az egész hogy zajlik meg hova rakják stb...na ezekről nem tudok semmit viszont a kérdés ami fel merült. Mivel van már egy fiam akit szoptattam és szeretnénk még gyereket, a kérdés az hogy plasztika után fogok tudni szoptatni? Vagy ha megcsináltatom felejtsem el?
Illetve van olyan aki pont emmiatt megbánta?
2019. jún. 28. 11:37
1/3 anonim válasza:
Ezer ilyen kérdés volt már. Youtube is tele van róla. Még egy magyar youtubos lány is csinált részletes videót róla most tavasszal. Google is tele van erről.
Nem akarom elhinni hogy ennyire tehetetlen vagy...
2/3 anonim válasza:
Szia. Elég jól ismerem az eljárásokat. Meg taptalataim is vannak. Kérdezz bátran.
3/3 anonim válasza:
Fél éve volt mellnagyobbításom. Írhatsz bátran, amire tudok válaszolok🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!