Mennyibe kerül saccperkb egy szemhéj plasztika?
Figyelt kérdés
Pár oldalt nézegettem már de árakat sehol sem tüntetnek fel. Gyerekkorom óta rejtett szemhéjam van, sajnos örököltem és nagyon zavar. Szeretném a műtétet megcsinaltatni. Volt, aki alávetette már magát, vagy most készül rá? Mivel kell számolni egy ilyen műtétnél? Nekem van tusvonal tetovalasom, az sérül ilyenkor? És a lényeg, mennyiben kerül a műtét???2019. máj. 30. 09:00
1/4 anonim válasza:
Tippre 3-4 kilo kozott lehet. Ha a szemeden kivulre fut a vonal farkincajan annak a szoge megvaltozhat ahogy felfele kicsit meghuzodik a bor, de a szempillatonel futo vonalat nem bantjak.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt hittem olyan 200ezer körül lehet, mert hát azért mégsem egy mellmutet (tudom tudom az milliós tétel) komolyságu a dolog. Köszi a választ!
2019. máj. 31. 10:14
3/4 anonim válasza:
180 ezer volt : tavaly csinalta dr Feszerfalvi Janos!
4/4 anonim válasza:
Bálint Beátánál 120 ezer.
Boros Lászlóhoz semmiképpen ne menj, az egy kontár!
Szemhéjplasztika sebésznek hirdeti magát, de sem szemhéjplasztikát, sem visszeret nem tud műteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!