Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hatalmas szemhéjaim vannak....

Hatalmas szemhéjaim vannak. Mintha a szemeim ki lennének dülledve. Ezt plasztikailag helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérné-e ezzel orvoshoz fordulnom, van-e rá esély, hogy normális szemhéjakat csináljanak nekem. Ha esetleg nem tudtam elég jól elmagyarázni a szemeim formáját, tehetek be képet.

2019. máj. 5. 15:42
 1/2 A kérdező kommentje:
Illetve, már nézegetem egy ideje a szemhéjplasztikai lehetőségeket, de mindegyik a megereszkedett bőrrel, annak levágásával foglalkozik. Nekem ellenkezőleg kellene, túl nagyok a szemeim, és semmi zsír/bőr nincs a környékükön ami eltakarná a szemgolyóimat, szóval elég furcsán néznek ki.
2019. máj. 5. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy tényleg ki van dülledve a szemed? Ha mellé még sovány is vagy, Basedow-kór jele lehet. Jó lenne egy fotó, hogy tényleg csak vastag-e, vagy kidülled a szemed.
2019. máj. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!