Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Születésem óta "vöröses...

Születésem óta "vöröses színűek" a szemhéjaim és nem valami szép, sőt néha szúródok is. Mi miatt lehet ez?

Figyelt kérdés

Valami allergia vagy bőrbetegség lehet?

Lehet, hogy most hülyeséget feltételezek, de a szemem színe kék és több kék szemű embernél is láttam már ezt. Mellesleg anyukám szemszíne zöldeskék és neki is vöröses a szemhéja.

2. Kérdésként pedig az, hogy lehet-e ez ellen tenni valamit?(műtűt,gyógymód,bármi)?

ilyesmi színű: [link]

2013. jan. 1. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A fehér bőrűek és kék szeműek küzdenek ezzel a problémával.Használj hipoallergén termékeket.
2013. jan. 2. 05:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló, kicsit lilás beütéssel. Fehér a bőröm, és elég vékony a szemhéjam, ha csukva van a szemem, tök átlátszik alóla a barna szín. Ez van. Ráadásul még a szemem alatt is lila a bőr, hiába alszok nagyon sokat.

Nekem ez genetika.

2013. jan. 2. 08:56
 3/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, de engem nagyon idegesít
2013. jan. 20. 17:31
 4/4 A kérdező kommentje:
ezt meg lehetne szüntetni valamilyen műtéttel vagy akármivel?
2013. febr. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!