Hogy kell szép hosszú hajat növeszteni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném hogy hosszú hajam legyen. Most kicsivel a vállam alá ér. Az érdekelne hogy mivel és hogyan ápoljam hogy szép és dús is legyen.2012. dec. 29. 20:21
1/7 anonim válasza:
Nekem hátközépig érő dús hajam van.
Hogy mit csinálj?
Ne vágasd le és ne vasald. Ennyi.
Lófranccal sem ápolom, megmosom hetente oszt cső. Nincs semmi titka. Békén kell hagyni.
2/7 anonim válasza:
Mindig vágass egy kicsit a végéből hogy szép maradjon ( elég 4-5 havonta) mindenképpen ápold valamilyen balzsammal a végét de hajtípustól függ hogy milyen kell kérdezd a fodrászodat...nekem derékig érő hajam van...hét évet növesztettem szóval rengeteg türelem kell hozzá :-)
3/7 anonim válasza:
a típusának megfelelő ápoló kell mindenképpen, sampon, balzsam, hajvégápoló és néha hajpakolás. A fodrászod tud tanácsot adni, én is azokat a termékeket használom (fodrászkellékes), amit ő javasolt. Félévente szoktam vágatni, ősszel és tavasszal. Olyan fésűt használj, ami nem töri, és ne szárítsd forró hajszárítóval. Hajvasalót csak alkalmakra használj vagy sütővasat. Max. heti 2* mosd.
4/7 anonim válasza:
Nekem is hosszú, dús hajam van. 2-3 éve levágattam vállig érőre és visszanőtt hát középig. Tényleg jó, ha időnként kicsit vágatsz a végéből. Ne vasald, festesd stb. Nekem azt mondták genetika, hogy ilyen dús. De szedjél vitamint (Biovanne, Hairclinic)!
5/7 anonim válasza:
Én is csak ugyanazokat mondhatom, mint az előttem lévők. A lényeg, hogy 3-4 havonta vágass egy kicsit a végéből, hogy ne legyen csúnya töredezett, mindig használj balzsamot és 1-2 hetente pakolást. Lehetőleg kerüld a hajvasalót, forró hajszárítást, szőkítést. És ilyenkor télen viselj sapit is, de hogy megfázzon a fejbőröd. Sok sikert!:)
6/7 anonim válasza:
Nekem mostanában hirtelen megnőtt: 2 hónap alatt kb. 8 centit! Ezt kezdtem el inni: [link]
7/7 anonim válasza:
Étkezz vitamindúsan, szedj vitaminkészítményeket, ha nagyon hullik a hajad, vizsgáltasd ki magad, hátha valami betegség miatt van. De szerintem a belső táplálás is nagyon lényeges. Kívülről pedig természetes dolgokkal ápold, nekem a ricinusolaj+tojássárgája kombó nagyon puhává varázsolta a hajam, néhány babahajam is nőtt, és szinte egyáltalán nem törik a vége. Vasalás, szárítás tilos.
Sok sikert a hajnövesztéshez :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!