A vádli vastagítást plasztikailag hol csinálnak?
Első hozzászólónak:
Tudok egy betegségről (gyermekbetegség ha jól tudom és annak következménye), melynek következménye a vádli, és az egész lábszár vékonysága. Ez egy férfinél nem mutat túl előnyösen, és semmit nem tehet ellene tenni, műtéten kívül.
Ismerek ilyen embert személyesen.
Tudod,ez nekem nagyon nagy problémám. :(
Egyébként állatmenhelyet szponzorálok,ha ez megvígasztal Téged.Én a segítő levelekre lennék inkább kíváncs,nem pedig a rosszindulatú tanácsaidra!!!
Sajnos a kondigépek sem segítettek,ezért szeretném megműtetni!
Sohasem értettem meg hogy 1 egészséges ember miért teszi ki magát azoknak a kockázatoknak melyek egy mütéttel járnak.Sorrba veszem neked:1. az érzéstelenités(általában gerinc közelben érzésteleintenek ilyen mutétnél-már a gondolat is borzasztó hogy ott szurkálnak)vagy ha épp nem jó orvost fogsz ki(mert ezt sohasem tudhatod,bárki bármit mond igazán csak a mutö személyzete látja a munkáját pl.volt-e kedve betenni még 1 öltést vagy inkább hagyja hogy néhány év mulva visszamenj rekonstrukcióra).Végül mág ott a fájdalom és (köznyelven) véraláfutásos kék-zöld börfelület.Gondolj bele megéri-e ez neked.Ha igen akkor nézd meg itt leirják a lényeget:
Természetesen más plasztikai sebészeten megcsináltathatod,de itt elég jól leirják miröl van szó.Remélem tudtam segiteni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,rámentem a linkre,és ott egy hölgy a blogjában csak jókat mondott erről a témáról.Ráadásul a saját tapazstalatát meséli el.
Köszönöm,mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!