Megműttetnéd a szemhéjad, ha ilyen lenne?
Fiatal vagyok, mindig is ilyen volt a szemem, úgynevezett hooded eyes-om van, illetve úgynevezett epithantic fold-om, amitől északi, talán kicsit ázsiaibb, szomorúbb, szigorúbb és idősebb beütésű kinézetem van.
Igazából eléggé zavar, régen csúfoltak is miatta, nem tudok rendesen sminkelni tőle, a belső szemzugom egyáltalán nem látszik, de egyrészt félek a műtéttől, másrészt a végeredménytől, hisz nem hiszem, hogy bármilyen módszerrel ki tudnám deríteni, hogy hogyan is néznék ki, mennyire gyógyulna a heg, ugye elég drága is egy ilyen műtét. Te megműttetnéd magad?
Nekem is van epicanthus-om, bár kicsit durvább, mint a képeken.
Kb. olyan, mint itt az alsó képen:
Konkrétan ha csipás a szemem, nem látszik, mert egy ilyen kis "zsebben" van.
De nem hiszem, hogy ettől nézel ki idősebbnek vagy szigorúbbnak. Nekem ehhez kerek szemem van, és mondták már rá, hogy rajzfilmesen kerek. 28 vagyok, de rendszeresen fiatalabbnak néznek, személyit kérnek.
Ha majd öregebb leszek, és nagyon fog lógni a szemhéjam, megműttetem, de az epicanthusomból nem adok.
Egyébként a tesómnak is van, csak nem ennyire durva, ő tud sminkelni a szemzugban.
7. Elvileg lehet teljesen kaukázusinál is, az északi népekre jellemzőbb inkább, mint skandinávok vagy oroszok, ez védi a szemüket a hideg ellen, de Afrikában is előfordul. Evolúciósan alakul ki ha minden igaz, hogy így védekezzenek a hideg vagy a homok miatt a különböző népek. Már ha lehet hinni az internetnek, mert én is csak utánaolvastam neten:D
Az biztos, hogy nem mostanában volt Ázsia felmenő a családomban, hogy csak úgy kibukjon rajtam, de nem csak nekem ilyen a szemem, de talán nálam a legdurvábban kiütköző a családban.
8. [link]
Nekem nagyjából ilyen a szemem, talán a formája nem, de lényegében csak a külső szemzugban tudok sminkelni (mármint tussal), mert középen, bent ugye teljes takarásban van, és 3 pislogás után minden szétkenődik rajtam...
Engem is sokszor néznek fiatalabbnak, kérnek tőlem személyit, de néha meg idősebbnek néznek, szóval nehezen eldönthető nálam. De úgy érzem, hogy szigorúbb a tekintetem tőle, ha nem húzom fel a szemöldököm vagy nem mosolygok, akkor ilyen resting bitch face-em van:D Mind1, a lényeg az, hogy annyira nem áll jól.
https://www.youtube.com/watch?v=4zKvZBK2QKQ
Rendeltem ilyen szemhéj tapaszt is, de nem tudom rávenni magam, hogy rendszeresen használjam, illetve elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!