Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » álltalában hogy/milyen színűre...

álltalában hogy/milyen színűre festetd a szemhéjad?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 12:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
nem festem. csak szemceruza. esetleg rimel.
2009. jún. 30. 12:49
 2/15 A kérdező kommentje:
én olyan különleges alkalmakra gondoltam
2009. jún. 30. 12:50
 3/15 A kérdező kommentje:
vagyis amikor kifested valamikor akkor milyen színűre ?hogy?
2009. jún. 30. 12:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Rózsaszín, lilás, barna, szürkés, ezüstös: általában ezek, vagy ezek keveréke, de attól is függ milyen színű ruha van rajtam b(leggyakrabban rózsaszín)
2009. jún. 30. 12:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
lila, barna. de a kedvencem 1 vastag hegyu puha cemceruza ami kremes ezustosre festi. persze nem mangalom be az egesz szemhejam, csak a szempillak folott 1 vastagabb savban. gyonyoruen kiemeli es nagyitja a szemet, valosaggal ragyog tole a tekintetem.
2009. jún. 30. 12:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

hát én szemzeruza(fekete) és ilyen fehéres-csillámos szemhéjpúder de nem sok...aztán egy kis szempillaspirál...

én igy szoktam és nagyon jó:D

2009. jún. 30. 12:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha pl. buliba megyek akkor általában arany színűre, vagy szürke-ezüst-feketés árnyalatra. Még szemhéjtussal kihúzom felül, alul pici szemcerka. A végén pedig jól kifestem a szempilláimat! :)

Így hétköznap abszolút természetes hatásúra festem ki, halvány barnával.

2009. jún. 30. 14:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában a testszínűek jönnek be nekem,a barnás árnyalatok, néha a lila...na meg persze a tus-az kihagyhatatlan!:)
2009. jún. 30. 14:43
 9/15 anonim ***** válasza:
mikor diszkóban megyünk, akkor szoktam csak kifesteni. fehéres csillámos szemhéjpúder + arany csillámos szemhéjtus.
2009. jún. 30. 18:09
 10/15 anonim ***** válasza:
nagyon ritkán sminkelek,akkor is csak szolidan:)A spirál az ami mindig játszik nálam,mert azt imádom:) Egyébként HA használok szemcerkát akkor barnát,ezüstöset nagyon ritkán feketét,szemhéjport pedig halványbarnát,halvány rózsaszínt használok,esetleg halványkéket:)
2009. jún. 30. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!