75/A-s "mellekből" lehet természetesnek kinéző C/B-t csinálni?
Egyébként az a vicces hogy a mai nap előtt hónapokig semmi bajom nem volt a melleimmel. Sőt, tökre kezdtem őket megszeretni, meg látni a kis mell előnyeit. Tulajdonképpen ezért akarok nagyobbat, akkor nem menne el minden kis megjegyzéstől az önbizalmam (mondjuk a hason alvást hiányolnám)
Köszönöm egyébként mindenkinek aki türelmes volt és válaszolt, királyak vagytok :)
“Ettől függetlenül zavar hogy tudom hogy a jövendőbeli barátom bármikor elhagyna egy nagyobb mellű lányért ha lesz rá alkalma. Vagy hogy egy dekoratívabb lányról fog fantáziálni amikor velem van. Mert valamelyik meg fog történi, ez biztos.”
En ezen a ponton mar szakemberhez fordulnek onertekelesi gondok/paranoia miatt..
A férjem kifejezetten a kis melleket szereti, soha nem kezdett olyan növel, akinek B-nél nagyobb melle volt, de inkább A-st szeret, mert szerinte a "tögyek" gusztustalanok. (Elnézést kérek minden nagyobb mellü nötöl, ezt nekem mondta csak, másnak sosem, de ettöl függetlenül neki ez a benyomása a nagyobb mellekröl).
Szóval nem minden férfi szereti a nagy(obb) melleket.
Másrészt ha egy férfi elhagy CSAK AZÉRT, mert más nönek nagyobb melle van, azzal eleve nem érdemes kapcsolatot kezdeni, mert egyébként is el hagy hamarosan, ha nem a mellméret miatt, akkor valami más miatt. Az ilyennek ugyanis nem TE kellesz, hanem egy mutogatni való tárgy.
Kérdező: Inkább pszichológusra költs,mint plasztikai sebészre! Nagy bajok vannak az agyadban...
Nem azért érzed rosszul magadat,mert kicsik a melleid, hanem azért baromi nagy önértékelési zavarod van!!! Ja és csak halkan mondom,hogy egy egészséges férfinek a kicsi ugyanúgy bejön,mint a nagyobb,ugyanis nem a melleivel akarok együtt lenni, hanem magával a nővel! 38/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!