Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 75/A-s "mellekből" lehet...

75/A-s "mellekből" lehet természetesnek kinéző C/B-t csinálni?

Figyelt kérdés
Vagy mindenképpen látszani fog hogy mű?
2019. márc. 2. 18:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10 valamilyen szinten értem amit mondasz, de egy nő a másodlagos nemi jellegei miatt is nő. Plusz társas lények vagyunk, persze hogy érdekel a férfiak véleménye. Alapból a médiára/marketingre gondoltam a mell méret promo alatt. Azokkal szóba se állok akik azt hangoztatják hogy egy kapcsolatban létfontosságú a nő melle, én se nézem hogy az adott pasi mennyire izmos pl. Ettől függetlenül zavar hogy tudom hogy a jövendőbeli barátom bármikor elhagyna egy nagyobb mellű lányért ha lesz rá alkalma. Vagy hogy egy dekoratívabb lányról fog fantáziálni amikor velem van. Mert valamelyik meg fog történi, ez biztos.
2019. márc. 2. 23:08
 12/22 A kérdező kommentje:

Egyébként az a vicces hogy a mai nap előtt hónapokig semmi bajom nem volt a melleimmel. Sőt, tökre kezdtem őket megszeretni, meg látni a kis mell előnyeit. Tulajdonképpen ezért akarok nagyobbat, akkor nem menne el minden kis megjegyzéstől az önbizalmam (mondjuk a hason alvást hiányolnám)

Köszönöm egyébként mindenkinek aki türelmes volt és válaszolt, királyak vagytok :)

2019. márc. 2. 23:35
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

“Ettől függetlenül zavar hogy tudom hogy a jövendőbeli barátom bármikor elhagyna egy nagyobb mellű lányért ha lesz rá alkalma. Vagy hogy egy dekoratívabb lányról fog fantáziálni amikor velem van. Mert valamelyik meg fog történi, ez biztos.”

En ezen a ponton mar szakemberhez fordulnek onertekelesi gondok/paranoia miatt..

2019. márc. 3. 00:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Egy 75Cs mellel még nem probléma a hason alvás :D
2019. márc. 3. 07:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Mindenképpen javasolnék pszichológust (is). A férfiak sem egyformák. Több ismerősöm is van, akinek kifejezetten bejönnek a kis mellű nők, sokkal jobban, mint a nagy mellűek.
2019. márc. 3. 19:12
 16/22 anonim ***** válasza:

A férjem kifejezetten a kis melleket szereti, soha nem kezdett olyan növel, akinek B-nél nagyobb melle volt, de inkább A-st szeret, mert szerinte a "tögyek" gusztustalanok. (Elnézést kérek minden nagyobb mellü nötöl, ezt nekem mondta csak, másnak sosem, de ettöl függetlenül neki ez a benyomása a nagyobb mellekröl).

Szóval nem minden férfi szereti a nagy(obb) melleket.

Másrészt ha egy férfi elhagy CSAK AZÉRT, mert más nönek nagyobb melle van, azzal eleve nem érdemes kapcsolatot kezdeni, mert egyébként is el hagy hamarosan, ha nem a mellméret miatt, akkor valami más miatt. Az ilyennek ugyanis nem TE kellesz, hanem egy mutogatni való tárgy.

2019. márc. 3. 21:20
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
Vicces, hogy a nők szerint a férfiak miatt kell megcsináltatni a melleiket, közben férfitől még sosem hallottam, hogy a kicsi csak a pedofiloknak tetszik, a nők viszont teli szájjal alázzák egymást ezzel a dumával.
2019. márc. 3. 23:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Kérdező: Inkább pszichológusra költs,mint plasztikai sebészre! Nagy bajok vannak az agyadban...

Nem azért érzed rosszul magadat,mert kicsik a melleid, hanem azért baromi nagy önértékelési zavarod van!!! Ja és csak halkan mondom,hogy egy egészséges férfinek a kicsi ugyanúgy bejön,mint a nagyobb,ugyanis nem a melleivel akarok együtt lenni, hanem magával a nővel! 38/f

2019. márc. 4. 07:27
 19/22 anonim ***** válasza:
szia! Majd írsz kérlek privátban, hogy milyen sebészetet néztél ki? Nekem 75/B de hidd el, egész életemben küzdöttem miatta önbizalomhiánnyal. Legutóbb volt egy nagy szerelmem akinél már kezdtem elhinni, hogy tényleg szereti a kis melleimet, míg megtaláltam az 1000 képes lementett mappát a gépén hatalmas mellű nőkről. Persze nem emiatt szakítottunk de ezt is csak hordozom magamban és túl akarok lépni minden eddigi rossz élményen.
2019. márc. 4. 14:58
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Mell, nagy mell, csöcs.
2019. márc. 4. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!