Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hól és hogyan műtethetem...

Hól és hogyan műtethetem magam jóképüvé hogy az természetesnek hasson?

Figyelt kérdés
Azért akarom eszt mert kamaszkoromig kb 14-15 éves koromig helyesnek tartottak és többen bepróbálkoztak nálam és mondták hogy helyes vagyok de utána a fejem kicsit megváltozott és már csak a fejemet normálisnak tartják és nem próbálkoznak be nálam a képeken mégis mondták hogy ami 14 éves koromban készűlt látszik mennyire jóképü voltam eszt nembírom elfogadni elvesztettem valamit és vissza akarom kapni a pénz nem akadály megszerzem de vissza akarom kapni ami az enyém vólt bunkó válaszok nemkellenek és vélemény a helyes írásomról meg IQ ról csak a kérdésre kérek választ mert már unom mikor valaki nem arra válaszól és amit leírtam bisztos

#kamaszodás #Jóképűsíteni
2015. jan. 20. 23:39
 1/10 LePeDő válasza:
Szerintem kérdezd meg Szegeden a plasztikai sebészeti klinikán. Még arról hallottam, hogy valahol Koreában van egy nagyon jó kórház, ahol sokszor nem is legálisan, de hihetetlenül szépen megcsinálnak mindent (pl. ha hallottál a barbie babákká operáltatott emberekről ott is készülnek olyanok), de odáig elmenni meg azt megfizetni egy vagyon.
2015. jan. 20. 23:43
 2/10 anonim válasza:
Nem lesz olcsó mulatság, az eszedért nem hiszem ,hogy jól fizetnének.
2015. jan. 20. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy és mennyi pénzed van rá?
2015. jan. 20. 23:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Helyesírási szótár lehet nem ártana. :)
2015. jan. 21. 01:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg egy kalap szar a helyesírásod. Menj el bokszolónak, kicsit megigazítják az ormányod és máris férfias leszel. Jelentkezhetsz írásban is, ott nem lesz akadály ez a 40 iq-s stílus.
2015. jan. 21. 03:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te a monyódat vesztetted el.
2015. jan. 21. 06:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló köszönöm többi bekaphatja mert a szövegértésük elég rossz ha nemértették meg kikből nem kérek...
2015. jan. 21. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Az egész fejedet fogják átoperálni. Ez nem így megy, hogy "jóvvan, na szabd át a pofám".
2015. jan. 21. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mivel van problémád? Az álladdal? Az orroddal?
2015. jan. 29. 20:31
 10/10 A kérdező kommentje:
álkapcsom keskenyedett
2015. ápr. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!