75/A-s "mellekből" lehet természetesnek kinéző C/B-t csinálni?
Figyelt kérdés
Vagy mindenképpen látszani fog hogy mű?2019. márc. 2. 18:18
1/22 anonim válasza:
B-t esetleg, C-nél mindenképpen feltünö
2/22 anonim válasza:
Mi a baj a 75/A-s mellekkel? :O
3/22 anonim válasza:
2, mondjuk az, hogy gyakorlatilag nincsenek is? és hogy csak a pedofiloknak jön be az egész világon, az ő beteg dolgaikhoz meg jobb nem asszisztálni?
4/22 A kérdező kommentje:
#3-as leírta. Senki se tartja vonzónak az ennyire kis melleket, max beérik ennyivel, de mindig a nagyobbakról fantáziálnak. A férfiak alapból B-s melleket látnak maguk előtt ha azt mondják hogy "csak álljon kézre" meg "szép a kicsi is". De egy rakás nő is kicsiként hivatkozik a B-s melleire, én meg itt vagyok a 10 éves kisfiú testemmel 😅
2019. márc. 2. 19:26
5/22 anonim válasza:
Mit nem adnék, ha ekkora melleim lehetnének és "fiús" alkatom. Nem fogsz elhízni, nem fog lógni soha...Tudom, tudom, mindenki másra vágyik, arra ami pont nincs.
Elnézést kérdező az offért.
6/22 A kérdező kommentje:
#5 semmi baj, tudom én is hogy a nagy mellnek is van rengeteg hátránya. Én ezért vágyok csak egy B-re, nagyon maximum C-re ha sikerül hízni valamit
2019. márc. 2. 19:49
7/22 anonim válasza:
Nekem 70/A van es doglenek ertem es a melleimert a pasik, mindig is igy volt, a baratom is imadja (4 eve..). Tudni kell oket “hordani”, ennyi.
8/22 anonim válasza:
Miért csak a pedofiloknak tetszene? :O Én például nemrég láttam egy lányt, akivel régebben beszélgettem, csak elrontottam valamit. De még mindig azt gondolom, hogy ő az egyik legszebb lány, akit eddig láttam. Pedig nem nagyon van melle. Még lehet, hogy a tiédnél is kisebb. De mégis valamiért gyönyörű...
9/22 A kérdező kommentje:
De ne mondjátok már hogy a pasik nem a nagy melleket szeretik. Rá se néznének a kis mellűekre ha tehetnék, csak nem akarnak egyedül maradni. Nekem is mondják/mondták hogy semmi baj a melleimmel, meg gyönyörűek így is, de ki hiszi el amikor mindenhol folyamatosan azt tolják az ember arcába hogy B kosár alatt nem vagy nő?
2019. márc. 2. 22:30
10/22 anonim válasza:
Kedves kerdezo nagyon nagy problemaid vannak ha a mellmereted ennyire meghatarozo az eletedben. Nem a tested miatt leszel no, hanem a viselkedesed, kisugarzasod altal. A ferfiakra meg miert hallgatsz? Amelyiknek szamit a mellmeret az nem kapcsolatra vagyik egy novel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!