Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Csúnya nőből lehet gyönyörűt...

Csúnya nőből lehet gyönyörűt csinálni plasztikával?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom ,hogy igen. Megfigyeltem már sokszor ,hogy miért tartunk egy nőt szépnek és általában akiket szépnek tartunk ,vékony nőies orra van,az áll része olyan cicás vagyis arra emlékeztet.Csontos az állvonala, terészetesen a fülei a fejére lapulnak,csinos ,dús haj stb.

A csúnya nőnek meg férfias vonásai vannak,férfias az orra,nagy az orra,az álla nagy, esetleg asszimetrikus,fülei elállnak,nagyok, az állvonala nem definiált stb.

Sajnos én nem vagyok az a kifejezett női szépség ,mert a füleim kicsit nagyok és kicsit elállnak, az orrom elég férfias olyan Mátyás királyos az orrom,az állkapcsom nem szimmetrikus. Úgy gondolom,ha ezt a 3 dolgot megcsináltatnám sebésszel,lehetnék kifejezetten szép nő.

Ti mit gondoltok lehet csúnyább nőből egy jó sebész által kifejezetten szép?

Neten is látok sok ilyet,nekem nagy álmom,hogy szépnek lássam magam,hogy szép legyek. Nem vagyok ronda,de sajnos nem is áldott meg a sors ezekkel a jegyekkel amik egy kifejezetten szép nőt jellemeznek.Ti bevállanátok ennyi műtétet ,hogy szépnek lássátok magatokat?

2018. okt. 20. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Valamennyire lehet javítani plasztikával, de elég sok példa van rá hogy már túlzásba esnek és pont a műtétek miatt lesznek csúnyák. Vagy elég egy elfuserált beavatkozás aztán már csak tűzoltás megy utána. Én nem vállalnék be ennyi műtétet, az állkapcsommal meg főleg nem szórakoznék, viszont nincs is kimondottan olyan vonásom ami miatt kés alá feküdnék. Szépnek látom magam most is, pedig nincs tökéletes orrom. Talán még a fülplasztika a legokésabb, ha mégse jó azt a legkönnyebb eltakarni meg ott mégse esnek neki a csontjaidnak mint állplasztika esetén.
2018. okt. 20. 13:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem az állkapcsomat muszáj megműteni, jelenleg nem az esztétikai dolgok miatt,hanem azét,mert van mélyharapásom amit elvileg csak így lehet korrigálni.
2018. okt. 20. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Egyértelműen lehet. Egy jó orvos (na meg persze sok pénz) "csodákra" képes.

Nézd meg pl.Kylie Jennert mennyivel szebb lett a plasztikai műtétei után:

[link]

De magyar nőknél is elég látványos változások szoktak lenni, pl.Gregori Dóra is teljesen máshogy néz ki már, mint mikor szépségkirálynő lett.

Régen így nézett ki: [link]

Most meg így:

[link]

2018. okt. 20. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért más ha muszáj megműteni valamilyen deformáció miatt meg ha valaki csak szépítkezési beavatkozásként teszi. Ennek ellenére én továbbra is amondó vagyok, hogy ha nem muszáj hiúságból nem kell plasztikai műtétet végeztetni, mert elég nagy kockazattal tudnak járni meg sokan nem bírnak aztán leállni vele.
2018. okt. 20. 14:54
 5/13 A kérdező kommentje:

Wow na pont ilyenre gondoltam,mint Kylie Jenner,kb ilyen arcot szeretnék mint amit plasztikával elért. Az eredeti arca meg hasonlít a mostanira ami nekem van. Pont ilyen állat,állvonalat akarok mint ami neki van.

Azért Magyarországon is vannak elég jó orvosok, természetesen csak az ilyen híresebb orvosok jöhetnek szóba,nem akarok lottózni az arcommal,hogy most elrontja -e valaki vagy sem.

2018. okt. 20. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát ha van pénzed híres orvosokra csináld, nem is tudom igazaból mi itt a kérdés :D Nyilván van bőven nő akinek előnyére vált a plasztika, ez azért nem kérdés, az meg nem befolyásol ezek szerint hogy mi bevállalnák-e vagy sem.
2018. okt. 20. 15:12
 7/13 Miss Endzsi ***** válasza:
Még férfiból is lehet szépet csinálni, hát még nőből.
2018. okt. 20. 17:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból feltettem a kérdést. Nyilván nem fog befolyásolni az,ha mások nem tennék meg. én igen meg fogom tenni mindenképpen :) Elsőnek a fogaimmal és állkapcsommal kezdem,igazából ez már folyamatban van. Még 2019 elején a füleimet is szeretném megcsináltatni. Az orrom csak akkor kezdem el,ha kész van az állkapcsom és fülem is. majd az összhatás függvényében meglátom,hogy kell -e még valamin változtatni vagy sem :)
2018. okt. 20. 17:34
 9/13 anonim válasza:
100%
Mar kivancsisagbol kuldenel magadrol egy kepet hogy most hogy nezel ki?
2018. okt. 20. 18:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy teljesen máshogy nézek ki egyik másik képen. Vagy nagyon jól nézek ki vagy nagyon rosszul. Döntse el mindenki mi az igazság xd
2018. okt. 21. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!