Ekkora cicit érdemes plasztikával növelni szerintetek?
Elég kicsik a melleim, körülbelül 14 éves korom óta nem nőtt semmit.. 70A-s melltartót hordok és persze, push up-al nagyon szépen tudok akár 2-3 méretet is csalni és azzal szép nagynak tűnnek, de ha leveszem akkor az elég nagy csalódás :D
Egyébként feszesek és formásak, azzal nincs baj, de kicsik:( És ez engem nagyon zavar. Az egyik barátnőm is most csináltatott magának melleket, neki is kicsi volt és gyönyörű lett. Egy másik barátnőmnek viszont HATALMAS cicije van, na ő csak kiteszi és 2 percen belül elér vele bármit:)
Kerestem a neten képeket, ugyanekkora az enyém is most:
És kb ilyenre csináltatnám:
Milyen méretű implantátum kellene ehhez? És nem nyúlna meg nagyon a bőr a hirtelen növekedés miatt?
Amit linkeltél, azok nem A-s méretű mellek. Inkább B-s.
Ekkora méretű melleknél, ha szép feszesek, formásak, én már nem látom értelmét a plasztikának.
Ez a méretű mell, ha még formás is tökéletes, ne változtas, ha csak nem tudod így elfogadni magadat.
Nekem is volt párom, akinek gyönyörű és ennél kiseb mellei voltak, ő mégis folyton elégedetlen volt.
szerintem a műtét árából menj el nyaralni, vagy költsd valami hasznosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!