Mellnagyobbito mutetet szeretnek, ajanlanatok jo klinikat ahova erdemes menni?
10 honapja szultem, szoptattam es a 95C-s melltarto helyett amit a szules elott hasznaltam, nem maradt semmi, csak a bor. Iszonyatosan ronda, es nagyon zavar hogy semmi cicim sincs, melltartot is felesleges hordanom. Oly annyira csunya lett, hogy ha felveszek egy bluzt akkor csak a mellkasomon a csontok latszanak de az hogy van cicim az nem.
Kerlek benneteket, aki tud segiteni irja mar meg nekem hogy hogyan is kell elkezdenem ennek az intezeset??? hova kell mennem??? google-ba mar beirtam hogy plasztikai sebeszt keresek, de iszonyatosan sokat kiadott, es fogalmam sincs melyiket erdemes valasztani, vagy melyik az amelyik megbizhato es korrekt aron is van. A valaszokat elore is koszonom.
szia!
sztem mindenki a saját orvosát fogja ajánlani.
én speciel Wágner Pált,Kontúr Klinika.
és árban is nagyon jó,nagyon szépen dolgozik!
Dr. Gáspár Levente, elég rendes, és nem a legdrágább! Viszont D.r Gillt nem ajánlom! Én azt javaslom, hogy olvass utána itt: [link]
Válassz ki legalább 3 orvost, akiket dicsértek, és kérj időpontot hozzájuk! Nem szabad sajnálni rá az időt, ez egy fontos döntés! Még ha az első jön is be a legjobban, akkor is érdemes megkérdezni más orvosokat is, és a végén mérlegelhetsz, és összehasonlíthatod őket. Én megértelek, bár én nem szültem még, és nekem eleve nem is volt semmi mellem!
Szia!
Szerintem Dr Kárász Tamást válaszd nála jobbat úgy sem találsz,engem ő műtött nagyon elégedett vagyok:))
Engem Molnár Csaba műtött Debrecenben.Teljesen korrekt árban és szép munkája van! Én voltam előtte 4 orvosnál, láttam több orvos munkáját, így döntöttem.
Ismerős körben ha van plasztikázott beszélgess vele, ha nincs olvass fórumokat, aztán menj el 2-3 dokihoz úgy válassz mindenképp!
Koszonom mindenki valaszat. Mindenkepp nagyon korul akarom jarni ezt az egeszet mielott kes ala fekudnek. Fontos szamomra hogy megbizhato, es korrekt legyen az orvos.
Koszonom a tippeket, utana nezek az orvosoknak.
Szia!
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy végül ki mellett teszed le a voksodat és miért..
Megírod majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!