Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbito mutetet szeretn...

Mellnagyobbito mutetet szeretnek, ajanlanatok jo klinikat ahova erdemes menni?

Figyelt kérdés

10 honapja szultem, szoptattam es a 95C-s melltarto helyett amit a szules elott hasznaltam, nem maradt semmi, csak a bor. Iszonyatosan ronda, es nagyon zavar hogy semmi cicim sincs, melltartot is felesleges hordanom. Oly annyira csunya lett, hogy ha felveszek egy bluzt akkor csak a mellkasomon a csontok latszanak de az hogy van cicim az nem.

Kerlek benneteket, aki tud segiteni irja mar meg nekem hogy hogyan is kell elkezdenem ennek az intezeset??? hova kell mennem??? google-ba mar beirtam hogy plasztikai sebeszt keresek, de iszonyatosan sokat kiadott, es fogalmam sincs melyiket erdemes valasztani, vagy melyik az amelyik megbizhato es korrekt aron is van. A valaszokat elore is koszonom.

2013. jan. 7. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:

szia!

sztem mindenki a saját orvosát fogja ajánlani.

én speciel Wágner Pált,Kontúr Klinika.

és árban is nagyon jó,nagyon szépen dolgozik!

2013. jan. 7. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Dr. Gáspár Levente, elég rendes, és nem a legdrágább! Viszont D.r Gillt nem ajánlom! Én azt javaslom, hogy olvass utána itt: [link]

Válassz ki legalább 3 orvost, akiket dicsértek, és kérj időpontot hozzájuk! Nem szabad sajnálni rá az időt, ez egy fontos döntés! Még ha az első jön is be a legjobban, akkor is érdemes megkérdezni más orvosokat is, és a végén mérlegelhetsz, és összehasonlíthatod őket. Én megértelek, bár én nem szültem még, és nekem eleve nem is volt semmi mellem!

2013. jan. 7. 23:06
 3/7 Huszta Andrea válasza:

Szia!

Szerintem Dr Kárász Tamást válaszd nála jobbat úgy sem találsz,engem ő műtött nagyon elégedett vagyok:))

2013. jan. 8. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Engem Molnár Csaba műtött Debrecenben.Teljesen korrekt árban és szép munkája van! Én voltam előtte 4 orvosnál, láttam több orvos munkáját, így döntöttem.

Ismerős körben ha van plasztikázott beszélgess vele, ha nincs olvass fórumokat, aztán menj el 2-3 dokihoz úgy válassz mindenképp!

2013. jan. 9. 01:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenki valaszat. Mindenkepp nagyon korul akarom jarni ezt az egeszet mielott kes ala fekudnek. Fontos szamomra hogy megbizhato, es korrekt legyen az orvos.

Koszonom a tippeket, utana nezek az orvosoknak.

2013. jan. 10. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Scheffer magánklinika Kaposvár-dr Scheffer István. Elég sok mások által elrontott műtét is szól mellette.
2013. febr. 14. 21:08
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Nagyon kíváncsi vagyok,hogy végül ki mellett teszed le a voksodat és miért..

Megírod majd?

2013. febr. 14. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!