Ajánlana valaki olyan orvost és Klinikát Budapesten, ahol részletfizetéssel, kb 300. 000 Ft-ért végeznek igényesen, megbízhatóan mellnagyobbító műtétet?
Figyelt kérdés
És pro-kontra válaszokat is várok.Soha nem volt nagy mellem, de most már semekkora sincs, mióta nem küzdök súlyfelesleggel és a tavasszal szeretnék egy kisebb implantátumot.2013. jan. 7. 09:29
1/8 anonim válasza:
300-ért senkit nem találsz. kb 500-nál kezdődnek a mellnagyobbító műtétek! A részletfizetési konstrukciót a bank adja, nem a klinika, ha nem vagy hitelképes, akkor nem lesz hitel sem. Kb ugyan azok a feltételek kellenek a hitelképességhez, mint egy személyi kölcsönnél (hisz ez az is)
2/8 anonim válasza:
ilyen sehol nincs!
minimum 600 körül,de érdemesebb középkategoriás ár-t választani nem mindegy milyen az implantatum minösége,plussz az orvos.
3/8 anonim válasza:
Szerintem még gyűjts hozzá pénzt!
Igaza van az előttem szólóknak, inkább drágábbért csináltasd, jó hírű orvossal, mert ez nem játék.
4/8 A kérdező kommentje:
600 ezer? Azt hittem, sokkal kevesebb, ugyanis olyan buta, semmitmondó emberek is megengedhetik magunknak, akikből ki sem nézem, hogy megdolgoztak volna a 600 ezres mellekért :(
2013. jan. 7. 10:39
5/8 anonim válasza:
A buta, semmitmondó embereknek valaki kifizeti, lehet, hogy csak szopnak érte, de inkább dugnak. Vagy ott van pl. VV Éva, aki azért kapott új csöcsöket, hogy beengedte a médiát. Így ingyééé volt.
7/8 anonim válasza:
igy 1 milliora jön ki.az egy kicsit sok érte.
a jó plasztikai sebeszek meg nem kuponoznak!
8/8 anonim válasza:
Te is csak annyit akarsz, mint a "buta, semmitmondó emberek". Ne hidd magad különbnek, nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!