Plasztikával megoldható?
Figyelt kérdés
Plasztikával megoldható, hogy átlagos méretű szemekből ilyen szemet "szabjanak"?
2012. aug. 31. 20:34
1/18 anonim válasza:
az fel sem merült benned, hogy photoshoppot használtak?
2/18 A kérdező kommentje:
Nyilván az is van benne, hiszen a lány modell, és nincs is modellfotó korrekciók nélkül. De az ő szemei természetesen ilyen nagyok, otthon készült képeken is jól látszik.
2012. aug. 31. 20:43
3/18 anonim válasza:
Kétlem hogy a szem nyitottsága (vagy minek mondjam) plasztikával nagyítható lenne, és valószínűleg akinek alapból kicsi a szeme nem is állna jól.
5/18 A kérdező kommentje:
Az a jó :D
2012. aug. 31. 20:57
8/18 anonim válasza:
ha szembe jönne velem egy hétig nem mernék aludni
szerintem ne akarj ilyet mert egy idő után lehet hogy megbánnád
9/18 anonim válasza:
jajj nekem nagyon tetszik :)) szeretem a szép nagy szemeket, szerencsére nekem is nagy van :)
szerintem sajnos nem lehet megoldani mert gondolj bele, ha mondjuk kisebb az átlagnál a szemgolyód, elég hülyén nézne ki a műtét után..
10/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak:
Már tudom, hogy kéne "átszabatni". Az alsó "szemhéjamat", vagy hogy mondjam, na ott kicsit (csak pár milliméterrel) lentebb kellene húzni a bőrt. Fura lennék, de majd teszek fel képet. :D
2012. aug. 31. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!