Nyelv piercing. Megoldható?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg , hogy anyám megengedi a nyelv pc-t.. apám nem. De anya aláirja a papírt.. meg minden. Az lenne a kérdésem , hogyan lehetne msgoldani hogy apám ne vegye észre?? Arra gondoltam hogy amíg suliban vagyok bent lenne.. itthon kivenném.. és éjszakára beletenném. Tehát gyakorlatilag a délutánok alkalmával venném ki.. ez nem járna sok fájdalommal?? egyáltalán egészséges frissen szúr
t piercinget igy gyötörni??
2012. márc. 13. 21:10
1/7 Darkkingdom válasza:
Ha ilyenszinten nem tudsz semit a piercingekről akkor inkább előbb olvass utánna és utánna csináltass!Ha frissen szúrt piercinget kiveszel egy óra múlva már nem biztos hogy vissza tudod rakni nem még délutánra ha kiveszed....Hány éves vagy?milyen papirt ír alá? ha megpróbálod kapsz olyan nyelvgyulladást ha kiakarod venni meg vissza hoyg fájni is fog meg beszélni nem tudsz és ez a jobbik eset!Lehetetlen dolgot akarsz csinálni!
2/7 anonim válasza:
egyáltalán nem veheted ki jó ideig. valószínűleg a beszéd sem fog egyszerűen menni és fájni is fog...nehéz elkerülni a "lebukást".
3/7 anonim válasza:
Nem szabad kivenni még 1 órára sem, mert a frissen szúrt piercing (főleg nyelvbe) nagyon hamar begyógyul.
És az első napokban pösze leszel és ebből is észreveheti + hogy alig tudsz normálisan enni. De persze csak az első napokban utána elmúlik:D
4/7 anonim válasza:
Most nem bátorítani akarlak, de anno nekem sem engedték, mégis megcsináltattam. 3 hónap után vették csak észre, akkor is az én hibámból.Ha nem beszélsz túl nagyra nyitott szájjal, a kutya nem veszi észre, viszont még véletlenül se vedd ki. Egy barátnőmnek 6 év után is 1 óra alatt begyógyult.
5/7 anonim válasza:
Szia! Én apum beleegyezése nélkül csináltattam meg. 2évig nem tudta h van,de aztán kivettem. Akkor mondtam el h volt. Ne nyisd ki annyira a szád ha beszélsz vele. Ki lehet bírni azt a 3-4 napot , hogy ne vegye észre! Sok sikert! nekem bejött, neked is be fog! Ügyes légy! Pusz
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!! De hál' Istennek úgy látszik hogy puhul, és õ is beleegyezik. :DD
2012. márc. 20. 06:21
7/7 anonim válasza:
nehogy kivedd, mert a nyelved egy csupa izom szerv, kb. 5 perc alatt beforr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!