Kacsak kérdése:
Hol tudok piercing tűt venni?
Figyelt kérdés
Kérdeztem piercing szalonban, azt mondták menjek gyógyszertárba, elmentem a gyógyszertárba, mondtam kérek piercinghez tűt, vagy szilikonos tűt, csak néztek rám nagy szemekkel hogy az meg micsoda...
Kérlek írjátok le hol tudok beszerezni olyan tűt, ami piercing szúráshoz alkalmas, vagy mondjátok meg hogy kell kérnem patikába.
kép: [link]
2012. márc. 8. 15:54
2/4 anonim válasza:
Gyógyszertárban engem is "hülyének" néztek, de gyógyászati segédeszköz boltban találsz branült, több méretben is. Max. 300-400 Ft :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2012. márc. 8. 16:46
4/4 wiwwien válasza:
Gyógyszertárban:) Én 5 Ft-ért vettem egy darab tűt:)
Szerintem branűr felesleges,legalábbis én nem szoktam használni,anélkül is simán meg lehet csinálni..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!