Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek orrplasztika?...

Szerintetek orrplasztika? 17évesen nem igazán szeretnék még. De. Jó lenne

Figyelt kérdés
Tegnap este egyik barátnőmmel voltam meg a pasimmal, akivel 3napja vagyok együtt, és barátnőm azt mondta, hogy szép vagyok, csak olyan nagy orrom van, mint az anyámnak. És értitek a pasi előtt...most meg az ego-m 0 alatt van, de komolyan...
2010. jún. 19. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12:57-nél a pont!!!
2010. jún. 20. 16:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Csajszi neked nem orrműtétre van szükséged, hanem barátnő cserére. :)
2010. jún. 20. 20:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 3 évvel ezelôtt csináltattam meg az orrom, mert NEKEM nem tetszett. Persze számított mások véleménye is, de nekem is azt mondták, hogy jó úgy ahogy van, de nekem akkor sem tetszett. Nem bántam meg. De emellett soha nem csináltatnék semmilyen más plasztikai mûtétet.
2010. júl. 2. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:

utolsó kommentelő nem töltenél fel egy képet?nagyon érdekel a történeted,árak képek,stb

meg h hogy működik ez?ilyet szeretnék viszel egy képet vagy mi? vagy mivan ha elrontják,vagy minden orrból lehet szépet csinálni?

2010. júl. 2. 23:29
 15/17 anonim ***** válasza:

23.29

Nem vittem képet, hanem elmondtam a dokinak, hogy nem tetszik, hogy banya orrom van, mert többször megszóltak miatta, meg viccelôdtek vele. Mondtam a dokinak, hogy legyen szép, egyenes tetejû orrom, de a mérete illô legyen az arcomhoz. Annyit kérdezett mennyire legyen pösze, én mondtam, hogy inkább olyan átlagos legyen, nem akarok baba pofi orrot. Ennyi elég is volt és megcsinálta. 400.000 Ft volt. A hiba lehetôség benne van, nekem is van egy picit hiba belül, de nem látszik és nem is zavar. Vissza lehet menni a dokihoz, hogy javítson rajta ha nem jó, de nekem megfelelt az eredmény, nem akartam, hogy mégegyszer meg legyen bolygatva. Már elmúltam 18, de azért elvittem az apukámat magammal. Az orvos rögtön kiszúrta kitôl örököltem.

2010. júl. 4. 11:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az apukáddal mentél és ő ebben támogatott? Nagyon nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen apukád van :)
2011. febr. 26. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Apu mindenben mellettem áll, amivel nem ártok magamnak. Az orrplasztika pedig egy ilyen dolog. Más plasztikai mûtétrôl hallani sem akarna, de én sem. Szerintem az orr korrekció azért is fontos ha valaki nincs megelégedve, mert azt nem lehet eltakarni és ha valaki megcsináltatja, az nem látszik rajta.
2011. márc. 4. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!