Mennyire és mennyi ideig fáj egy orrplasztika?
Figyelt kérdés
Akinek van ezen a téren tapasztalata kérem ossza meg velem.2011. júl. 4. 15:59
1/4 anonim válasza:
youtube-on így keress: Rhinoplasty Blog
kijön egy csomó videó, amiben elmondják,hogy milyen tapasztalataik vannak napról napra :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. júl. 4. 22:59
3/4 anonim válasza:
kicsit sem fájt alapból, csak ha hozzáértem utána (arcmosás,stb is). de az még legalább 3hónapig, kb 1év után lett teljesen fájdalommentes. fájdalomcsillapító nem kellett,elviselhető.az eredményért cserébe ez semmi
4/4 anonim válasza:
Nekem csak orrsoveny-mutetem volt, de vegulis itt is porcos reszt babraltak... Nekem sem fajt utana, egyaltalan :) csak a tamponok miatt sokat ittam, kiszaradt a szam. Nem kell piszkalni es nem fog fajni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!