Mennyi a gyógyulási idő orrplasztika esetén?
olyanok véleményére lennék kíváncsi elsősorban akik már átestek ilyen beavatkozáson.
mikor lehet már tevékenykedni műtét után?
szoktam nézni ilyen műtéteket,általában a betegeknek az orrán 1 hétig van a kötés,utána pedig leveszik,de ez amerika,nemtudom hogy működik álunk.
előre is köszöm
3-4 hóóónaap??
nanee.
én azt hallottam h 8-10 nap alatt felszívódnak a véraláfutások.
18 éves vagyok amúgy,de már régóta tervezem megcsináltatni,egészségügyi okok miatt is,és esztétikai szempontból is.Szem fiatalon jobban regenerálódik a szervezet.
:):) ennyi ostoba embert:)
két hétig kötés de nem kell feküdni,véraláfutás pedig csak akkor lesz ha nem jegeled! műtét után ülve aludni!
igen abból a szempontból,h arra alakul ki teljesen.De én úgy hallottam,hogy egy hétig van rajt a kötés,utána leveszik,és utána véraláfutások,ami 8-10nap..
de eddig nem nagyon erősítették meg itt az állításomat
nekem januárban volt orrplasztikám.....1 hétig volt gipszben azalatt az idö alatt kék zöld folt szemkörnyéken és 3-4 napig folyamatosan duzzadt volt a fejem alig birtam kinyitni a szemem is már de aztán ez elkezdett apadni...levették a gipszet foltok 10 nap után már nem is látszodtak....viszont nekem 2 honapig csunyán ödémás volt az orr ez lehet attol hogy nyitott mütétem vol vagy alkati kérdés vagy orvostol is függ nemtudom....mindenesetre az igaz hogy a legtöbb embernél egy év a gyogyulási idö de itt azt kell érteni hogy folyamatosan apro változások lesznek pozitiv irányba.....amit lehet hogy mások észre sem vesznek csak te....amugy nagyon sok embert tudok akinek levették a gipszet és gyönyörü volt az orra minimális ödémával ami fel sem tünt na ök szerencsések....
mindenesetre ha orrplasztikán gondolkodsz mindenféleképpen olyan sebészt válassz aki füll orr gégész is egyben ilyen az országban csak 3-4 ember van de ök tökéletes orrokat csinálnak!!!!! hidd el nagyon nagy trauma ha nem azt az eredményt kapod amit vártál.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!