Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek orrplasztika?...

Szerintetek orrplasztika? 17évesen nem igazán szeretnék még. De. Jó lenne

Figyelt kérdés
Tegnap este egyik barátnőmmel voltam meg a pasimmal, akivel 3napja vagyok együtt, és barátnőm azt mondta, hogy szép vagyok, csak olyan nagy orrom van, mint az anyámnak. És értitek a pasi előtt...most meg az ego-m 0 alatt van, de komolyan...
2010. jún. 19. 09:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha a pasidnak ez számítana valamit, akkor nem jöttetek volna össze. Mellesleg ő mit mondott rá? Szerintem inkább koncentrálj a "szép vagy" részre és ne nagyon érdekeljen az "olyan nagy orrod van, mint az anyádnak". Hiszen szép vagy. A plasztikát meg nagyon gyorsan felejtsd el.

[Gonosz dolog ez a pszichológia, s lásd milyen jó fegyver. Egy elejtett félmondat mikre nem képes.]

2010. jún. 19. 09:35
 2/17 A kérdező kommentje:

nagyon régóta nem kaptam ilyen dolgokat az orrommal kapcsolatban, csak amikor én hoztam elő, mindig mondták, hogy nem is nagy meg stb.

de tegnap..hát nagyon csúnya vagyok, tudtok valakit, aki nagyon jó? Bajusz Huba lapját nézegettem..

2010. jún. 19. 09:35
 3/17 A kérdező kommentje:

köszönöm az első válaszolónak!

igazad lehet... igen..:S annyira elvette a kedvem mindentől ezzel az aprósággal, hogy nagyon..

2010. jún. 19. 09:36
 4/17 anonim ***** válasza:

Hát,nagyon kedves barátnőd van...

Nekem is az orrommal van bajom de és szépnek tartom magamat azt leszámítva és így nem is észrevehető az orrom szóval jó az összhatás és még egy pasimat sem zavarta.És tuti nem jött volna veled össze ha nem tetszenél neki.Am véletlen nem tetszik a barátnődnek a pasid?

2010. jún. 19. 10:15
 5/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Nekem is elég nagy az orrom, ráadásul el is törtem még 10 éves koromban és az is rátett egy lapáttal, de ennek ellenére nem okoz gondot a pasizás. Már megszoktam az orrom és rendesen hiányozna, ha megműtettném, hiszen ettől vagyok különleges, és ettől vagy Te is különleges, hiszen nincsen tucat orrod. Ha elfogadod az orrod, akkor hidd el, hogy nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben. És tényleg ne koncentrálj az orrodra állandóan, próbáld meg másra terelni a figyelmet, a szemdre, szádra, alakodra, stb...
2010. jún. 19. 10:19
 6/17 A kérdező kommentje:
hát igen...eddig én már teljesen megbarátkoztam vele...főképp, hogy senki nem szólta le...de viszont a "barátnőm" :(
2010. jún. 19. 11:13
 7/17 A kérdező kommentje:
igen, bejön a barátnőmnek a pasim. De nem gondoltam, hogy ennyire..és nagyon rosszul érzem magam most is, rondának érzem magam a pasim mellett. Eddig meg nem volt semmi gond, amikor ismerkedtünk akkor sem. Tudom, hogy ez egy elég pitiáner dolog, de nagyon bánt.
2010. jún. 19. 11:18
 8/17 anonim ***** válasza:
szia n is 17 éves lány vagyok és egyszer nekem is mondták hogy"fura az orrom" nekem is bnőm mondta...de én ezt már magamtól is észrevettem és szeretnék is egy műtétet de szerintem sose lesz ilyen műtétem.. az enyém nem nagy,hanem széles.utálom.ilyen keskenyen kezdődik és fokozatosan kiszélesedő.kb mint akinek egy 3szög van az orra helyén:S de már ez így marad.apukának is és anyukámnak is ilyen orra van .:(
2010. jún. 19. 12:30
 9/17 anonim ***** válasza:
A barátnőd csak féltékeny akkor és ezért kitalált valamit h cikis helyzetbe hozzon,keresett valami hibát rajtad.Elég szemét dolog.
2010. jún. 19. 12:57
 10/17 anonim ***** válasza:
nekemis bazi nagy az orrom és a bátyáim mindig ezzel szivatnak és elég szarul esik. aztán ha én mondogatom bnőmnek akkor mondja h dehogy naaagy meg ienek de sztem csak kedves akar lenni:) am egyszer olyan mintha átlagos lenne egyszer meg legszivesebben levágnám:D de már elfogadtam ettől vagyunk különlegesek. bnőddel ne foglalkozz csak meg akarja szerezni a pasidat de a pasid nemvéletlen téged választott szoval szardle:) 16l
2010. jún. 19. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!