Lógó mell 18 évesen. Csak a plasztika segít?
Figyelt kérdés
Mikor elkezdtem a gimit, 65 kgról fogytam le 48ra, 4 hónap alatt. Ruhában, bikiniben mindenki dicsérget, hogy milyen bomba alakom van, de ha le kell vetkőznöm, rám jön a sírógörcs. Tesin nem merem átvenni a sportmelltartómat, az orvos előtt se veszem le a melltartót. A párkapcsolatomban is gond. De egyszerűen gusztustalanul néz ki, gyűlölök tükörbe nézni, undorítóan lóg. Anyámnak 46 évesen, két gyerek után feszesebb. Már kentem rá mindenféle csodakrémet, edzek mellre, de semmi. Valakinek van valami bevállt módszere a mell feszesítésére, vagy kezdjek műtétre gyűjteni?2018. júl. 16. 20:20
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Csak a műtét segít rajta. Ha annyira lóg akkor nem is lesz elég a sima implantátum, fel is kell varrni.
3/3 anonim válasza:
Csak plasztikával érhető el érdemi változás. Ha kisebbítteted és a kivett mennyiség meghaladja egy bizonyos százalékát a testsúlyodnak, az oep fizeti.Csak felvarrásnál nem hiszem, mert annak nincs egészségügyi indoka, de inkább kérdezz meg egy sebészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!