Melleket szeretnék csináltatni. Hol kezdjem?
Nyomtass 3D-ben.
Windows 10-ben már megtervezheted magadnak, kinyomtatja egy cég és házhoz szállítja.
A szilikonhoz képest ócsó.
Meg kemény.
De hát az amúgy is jó.
Nem? :D
Szilikonon kívül egyetlen dolog létezik (egyelőre): saját zsír feltöltés.
Nem a legjobb módszer, mert ahonnan kiveszik, ott sebet okoz, ami esetleg nem gyógyul tökéletesen - a melledből meg szép lassan elfogy majd.
Ja, és ott is lesz sebhely.
A szilikon meg azért nem jó, mert nagyon sok baj van vele. Kezdve azzal, hogy NAGYON ronda ruha nélkül.
Márpedig - gondolom - nem csak az idegeneknek akarsz villogni divatbemutatón, hanem alkalomadtán szeretnéd, ha valaki meg is érintené a melled, saját jószántából.
Pontosan!
Méghozzá 2 fajta létezik:
- ami NAGYON ronda,
- és ami ruha nélkül is elviselhető, de nem szép.
Mindez álló helyzetre vonatkozik, mert ha lehajolsz, vagy fekve egyik sem lesz természetes kinézetű.
Ráadásul egy idő múlva a bőr megereszkedik, és akkor bizony a melled ugrálni fog, de valami kegyetlenül. Na, akkor fogod még egyszer megcsináltatni. Aztán még egyszer... aztán még egyszer...
ha pedig valaki meglátja a hegeket, annak biztos, hogy hányingere lesz. Aztán ezt vagy észreveszed majd rajta, vagy nem.
Ne hallgass az utolsóra, fogalma sincs az egészről.
Nekem írhatsz priviben, engem nemsokára műtenek.
A saját zsírral történő feltöltéssel mi a gond?
Nekem a szülések után irtóra kitágult, ill. striás let a bőröm, nem egy szép látvány + egy csomót (15 kg) híztam is (a szülés után 3 évvel..), így azt is 'megcsináltatnám'.
Szóval 2 legyet egy csapásra típusú akció lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!