Melleket szeretnék csináltatni. Hol kezdjem?
"Egy B vagy C bőven elég lenne a kis testalkatomhoz úgy gondolom."
Nullásból rögtön C-t?
Nem semmi...
nos: elsőre elég lesz. Olvasd vissza, amit írtam, és gondold meg még egyszer a problémákat.
Plusz, ha ilyen sokat töltetsz, akkor nagyon feszes lesz, ami elég undorító, ha valaki megérinti, vagy pedig melltartó nélkül megmozdulsz előtte.
Ha nincs szerencséd, akkor kinézetre is csúnya lesz (melltartó nélkül).
Ezen kívül az lesz, amit mondtam: vagyis pár év alatt megereszkedik, és akkor jön a következő műtét... akkor már D-re, vagy E-re.
És így tovább.
TUTI biztos, hogy jön a következő műtét, mivel nem egyszerűen lógós lesz, hanem kemény ÉS lógós. Egy labda fog ugrálni benne a legkisebb mozdulatra is. Ez az egyik legnagyobb probléma az ilyen műtétekkel, és ezért csináltat szinte mindenki következő műtétet.
"csak ilyen légbőlkapott"
Azt hiszed nem látszik? 1000%, hogy meg fogod csináltatni. Már 5 napja látszik az írásaidból, hogy istenbizony tutira meg fogod csináltatni.
Csak az zavar még egy kicsit téged, hogy nem MINDEN vélemény dicséri egyértelműen ezt.
Ez viszont már a te bajod. Ha téged nem érdekel, hogy probléma is adódhat a dologból, mégpedig az, amit leírtam... és, ha nem figyeltél volna, ezeket senki sem cáfolta! Csak azt írták, hogy butaságot írok, de nem részletezték, hogy miért.
Ja, és még egy dolog:
Ha még nem csináltattad meg, akkor bármikor belevághatsz.
Ha már megcsináltattad, akkor viszont NINCSEN visszaút! Akkor már egy kényszerpályán vagy, és időnként mehetsz majd új műtétre, ha emberi külsőre vágysz.
Mihez?
Nem mondtak semmit.
Csak annyit, hogy semmi probléma nem lesz.
Akkor meg mi a baj?
Menj nyugodtan.
Végül is nekik tényleg nem lesz bajuk belőle...
Amúgy, ha érdekel a dolog, akkor talán nézz körül a honlapjukon. Amit ott látsz, a maximum! Tehát a legjobban sikerült műtétek a legjobban kinéző beállításokkal. A vágást nem mutatják.
Egy sem hajol le például! Na, vajon miért...
Mondtam.
Menj csak nyugodtan, eddig is ezt akartad. Aztán majd meglátod, mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!