Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A mellnagyobbítás részlet...

A mellnagyobbítás részlet fizetése, hogyan működik?

Figyelt kérdés
mell mellnagyobbítás plasztikaimutet plasztika

2018. máj. 21. 14:15
 1/6 he84 ***** válasza:
15%
Keress rá, érdeklődd meg máshol, ahol ehhez értenek, ha annyira fontos. Bár ne haragudj, de inkább fogadd el magad úgy, ahogy vagy. És jó néhányan vannak, akiknek bejön a nem nagy mell is, ha hiszed, ha nem.
2018. máj. 21. 14:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos nem találtam róla semmit, így a konzultáció maradt. Ne aggódj, van egy szerető férjem, ő imádja, de támogat benne. Elsősorban magam miatt szeretném.
2018. máj. 21. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem már nincs nagyon részletfizetés. Hitel az van. Pár plasztikai sebész kapcsolatban van bankokkal de szerintem sokkal egyszerűbb ha te magad veszel fel személyi kölcsönt és a banknak fizeted vissza.
2018. máj. 22. 08:58
 4/6 he84 ***** válasza:
Hát hogyha a férjed elfogad úgy, akkor butaság kidobni a pénzt egy műtétre, már bocsi. Nagyon drága és nem olyan egyszerű. Azért gondold meg, jobb lenne akkor, ha magadat elfogadnád a méreteiddel együtt!
2018. máj. 22. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Régebben lehetett úgy emlékszem Budapest Plasztikai Intézetben szerintem ,de már ezt a lehetőséget megszüntették.Az oldalukat nézd meg hátha történt változás.
2018. máj. 23. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:
A Budapesti Plasztikai Intézetben lehet még mindig, oldalukon is fent van
2018. júl. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!