Fiúk! Titeket zavar, ha egy nőnek lóg a melle? Vagy nem gáz?
Szia!
Nem mindegy hogy mennyire lógnak, milyen alakú és méretű mellek, meg be kell vallanom: Az sem mindegy "milyen nőn" lógnak. Tehát erre így nem tudok válaszolni.
Majd biztos lesznek akik tudnak válaszolni, de azok egy része finnyás selyemfiú, vagy Bólogató János, akinek mindegy mert teljesen ki van éhezve.
Hát engem nem tud örömmel eltölteni, de talán nem lenne szakító ok azért...
32/F
Volt két olyan nagymellű, (nem szilikonos) barátnőm is, akinek olyan kemény melle volt, hogy diót lehetett volna rajta törni. Látványnak nagyon szép volt, szerettem nézegetni. De amikor megfogtam, mindig csalódás ért. Akár egy kőszobor mellét is tapogathattam volna.
A nagy, puha, szilikonmentes cici az igazi. Élmény hozzábújni, tapogatni, csókolgatni, egy kicsit megszívogatni, hogy keményebben álljanak a mellbimbói. És nincs annál szexibb, amikor önállósítja magát és lágyan ringatózik a blúz alatt egy szép arcú nő minden mozdulatára. Kár melltartóba rejtve megakadályozni hogy kedvük szerint táncoljanak.
De ezt hiába mondja egy férfi. A nők nem a férfiaknak öltöznek, hanem úgy, hogy nehogy a többi nő megszólja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!