Fiúk! Titeket zavar ha egy fiatal lánynak lóg a melle?
Figyelt kérdés
2017. okt. 27. 21:03
1/5 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de lehet, hogy bennem van a hiba.
2/5 anonim válasza:
Attól függ mennyire és hogy mekkora a cicije. A nagy mell hamar elkezd lógni. Tizen pár éves korig áll úgy maximum mit a szlikon cici. Irígylem is nagyon az olyan lányokat. 23L
3/5 anonim válasza:
Csak nagyon nagyon extrém esetben. A természetes nagy melleknek van némi lógásuk, de az egyáltalán nem zavaró, olyannak is kell lenniük, úgy gyönyörűek ahogy vannak. Engem személy szerint a kis mellek zavarnak, azok amik egyáltalán nem tetszenek.
4/5 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták a mértékétől függ. Egy nagy mell alapból lóg egy kicsit. Az szerintem szexis nincs gond vele. Ha nagyon extrém mértékben lóg az már nem néz ki olyan jól, de zavarni lehet az sem zavarna.
5/5 anonim válasza:
Dehogy zavarna! Épp ellenkezőleg!!! Én elfogadnám és mellette lennénk! Esetleg hogyha gondolod ismerkedhetünk is. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!