Mellplasztika (mellnövelés) után lehet valaha olyan sportot űzni, amiben ütések, rúgások, földre vitelek, álló-és földharc van?
Vagy onnantól kezdve nem lehet "bántásnak"kitenni és óvni kell minden külső rossz hatástól? Vagy hogyan van ez?
(A-ról szeretném C-re, ha ez számít).
Meg érdekelne, hogy a műtéti heggel mi a helyzet? Örökké ott marad? Honnan vágják?
Saját zsíros feltöltés nem lenne jobb? Ha még nem hallottál róla, nézz utána! Én azt választottam, mert én is aggódtam, h mi lesz, ha megütöm a melleimet, mert stunt motorozok és folyton esek-kelek:D
Az egyetlen hátránya, hogy nem lehet 100% pontosan megmondani, hogy mekkora lesz a végső eredmény, lehet, hogy meg kell ismételni a procedúrát. A felépülési idő 3-4 hónap, azután azt csinálsz, amit akarsz.
Nem hallottam még róla, de most utána olvastam. Nagyon bejövős. Én amúgy ju jitsuzom. Baromi nagyokat esek, mikor dobálnak, csapkodnak a földnek, meg hát ebben minden van, ütés, rúgás.
Nagyon szépen köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!