Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek ez lehetséges?...

Szerintetek ez lehetséges? Működhet? Vagy kamu az egész?

Figyelt kérdés

[link]

Mindig mondják, hogy mellet növelni csak plasztikai úton lehet...de olyan jó lenne, ha a fent leírtak igazak lennének :(

Szerintetek?

2015. nov. 12. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

H..lyeség.

A mellméret genetika. Ha fogysz, vagy hízol akkor változik a mellméret.

2015. nov. 12. 09:23
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

Ha valaki ezt elhiszi, és még pénzt is ad érte, akkor az megérdemli, hogy a pénzétől megfosszák.

A mell méret genetika. Ha nagyot akarsz akkor hízzál, és ha szerencséd van mellre hízol ha nincs szerencséd akkor főleg hasra de mellre is jutni fog. Vagy marad a plasztikai sebész.

2015. nov. 12. 09:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Elég sok oldal van erről a szerkezetről, és állítólag Európa szerte ismert és elismert termékről van szó.
2015. nov. 12. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Mindig, minden sz..rságra lesz kereslet, addig, amíg lesznek olyan h..lyék, akik elhiszik, hogy valóban használ.
2015. nov. 12. 10:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Most miért kell bántani? Feltettem egy kérdést miért nem lehet emberien válaszolni, miért kell egyből nekitámadni az embernek???!! :S
2015. nov. 12. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Tutira kamu! Ne dőlj be neki! Az a rengetg oldal mind reklám, ahol meg is lehet venni a cuccot. Egy olyan véleményt nem találtam, ahol objektív oldalon leírta volna bárki hogy használt neki. Ha ez ilyen egyszerű lenne, csődbe ment volna már az összes plasztikai sebész, és mindenki erről beszélne.
2015. nov. 12. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, az, hogy te valamit magadra veszel, az a saját egyéni döntésed. Senki nem bántott téged, csak a véleményemet írtam le.

Ha nekem azt mondják, hogy pl. kövér vagyok, nem fogom el hinni, nem veszem magamra, hisz tudom saját magamról, hogy vékony és sportos vagyok az én 159 centi 51 kg-mal.

Tehát, ha valamit magadra veszel, az már csak a te saját felelősséged, és ezért csak magadat hibáztathatod, mást nem! Talán lehet, hogy azért vetted magadra, mert volt benne igazság! Ezt csak te tudhatod, más nem!

2015. nov. 12. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kérdező. Akkor én most szépen elmagyarázom neked, hogy mi is az a női mell, és ezek a sokak által és sok helyen reklámozott hülyeségek miért csalás. Rendben??

Szóval:

A női mell vagy más néven emlő 3 fő alkotórészből áll.

Az emlő a mellkasfalon, a szegycsont széle és az elülső hónaljvonal között elhelyezkedő mirigyes szerv.

A 3 fő alkotórésze:

1. Mirigyszövet, ami 15-20 sugarasan elhelyezkedő lebenyből áll.

2. Kötőszöveti állomány, mely az emlő támaszát adja, formáját biztosítja.

3. Zsírszövet, amely a mirigyek és a kötőszöveti állomány közötti területet tölti ki, az életkor előrehaladtával mennyisége a mirigyek rovására növekszik.

E három alkotóelem aránya szabja meg a mellek méretét, alakját, feszességét, összességében egyéni jellemzőit.

Az emlőnek saját izomzata nincs, csupán a bőr tartja és a kötőszöveti állomány rögzíti a mellkasfalon.

Na és itt bukik is a mellnövelési készülék amit lelkesen reklámoznak.

Kiemelem.

"Medical mellnövelő készülék speciális technikájának köszönhetően a bőr felszínét stimulálva jut el a mélyebb rétegekig, ahol javítva az izomtónust, a melleit feszessé és nagyobbá teszi. "

Mint írtam az emlőben nincs izom, csak zsírszövet van, és ugye a zsírszövet nem azonos az izommal. Ha nincs izom, akkor nincs mit javítani rajta, nincs mit nagyobbítani vagy feszesebbé tenni.

Amit egy nő tehet plasztikai sebész bevonása nélkül az, hogy mellkasfalát erősíti, hogy az legyen feszes az izomfal. Ettől persze nem lesz nagyobb a melle a nőnek, de ad némi tartást neki.

Kedves kérdező.

Mielőtt megrendelnéd magadnak a készüléket, és kidobnál ezért pénzt, gondolkodj a tested felépítésén, hogy miből tevődik össze..

2015. nov. 12. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Kínai oldalról pár dollárért lehet ugyanilyet venni, de egyébként sem jó semmire, mint ahogy a feljebb kommentelő szépen le is vezette
2015. nov. 17. 15:11
 10/10 anonim válasza:

Mekkora gyökerek vagytok. :)

Emberség 0,

2015. dec. 26. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!