Szájplasztika! Legyen, vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Ilyen szám van és engem zavar hogy a görbéje nem szimmetrikus és ráncos is a szám. Esetleg ajakfeltöltéssel vagy szájplasztikával lehet rajta változtatni? Sokkal nagyobb, vastagabb ajkakat nem szeretnék, csak dús, feszes ajkakat. Mint pl az övé: [link]
2018. jan. 14. 12:55
1/11 anonim válasza:
Semmi gond a száddal. Egyáltalán nem látható, nem feltűnő, hogy nem szimmetrikus, nem ráncos.
A 2. képen lévő száj tipikus csúnya felpumpált száj. Ne akarj ilyet.
A tiéd ráadásul egyáltalán nem is vékony, keskeny. Nincs mit feltölteni rajta.
2/11 anonim válasza:
A tiéd nagyon szép, szerintem felesleges lenne hozzányúlni.
3/11 anonim válasza:
A te szád sokkal szebb, mint annak a nőnek a másik képen. Eszedbe se jusson plasztikazni
4/11 anonim válasza:
Az első sokkal-sokkal szebb, mint a második, egy cuki, szexi ajak. A második konkrétan csúnya szerintem. És mit jelent egyáltalán, hogy "a görbéje nem szimmetrikus"?
5/11 anonim válasza:
Felesleges, szép a szád. Bárcsak az enyém is hasonló lenne.
6/11 anonim válasza:
Gyönyörű ajkaid vannak. Ne nyúlj hozzá.
7/11 anonim válasza:
Oda adnam a fel karom, hogy ilyen szep, termeszetesen dus ajkaim lehessenek. :(
Ne piszkald.
8/11 anonim válasza:
Mivel még tini vagy, akár változhat is. Szerintem szép szád van :P
9/11 anonim válasza:
Ha ilyen szám lenne feltétlenül plaszkáztatnám. Nincs is szebb a Maria Geronazzo ajkaknál
10/11 anonim válasza:
Mi értelme olyanra műteni, mint az "övé"? Szerintem a kettő ugyanolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!