Létezik csípő szélesítő plasztikai műtét?
Sajnos nekem elég keskeny a csípőm, ami eléggé nem nőies, evolúciós hátrány, azt olvastam, hogy régen ebbe még bele is haltak a nők. Szóval nem vonzó. :( Ráadásul a mellem is kicsi, szóval menthetetlen modellalkat vagyok, ami elég rossz. :( És arra gondoltam, hogy talán megműttethetném a csípőmet. A mellemet mindenképp meg fogom, de tudom, hogy mellplasztika létezik. Viszont csípőplasztika? Olyan, hogy csak esztétikai illetve hát ugye valamennyire egészségügyi szempontok miatt szélesebbre műtik a csípőt. Van ilyen? Megoldható? És ha igen, kb. mennyibe kerül?
Vagy optikailag a csípőm szélesítésére jó az is, ha a derekamat vékonyítom, vagyis kicsit fogyok vagy dolgozom a laposabb hason és a darázsderékon? Válaszokat köszönöm, 14L
Az, hogy katasztrofális undormánynak tartod magad, szintén elmúlik később :D
Visszatérve az eredeti kérdésre, szerintem ilyen műtét nemigen van, a szülés pedig inkább a csípőcsont alakjától függ, azt pedig elég nehéz műtéti úton kiszélesíteni.
Nem kell minden nőnek széles csípő. Én például nem vagyok oda a nagy, széles csípőkért egyáltalán, a vékony, mega sportos alkatú, magas lányokat szeretem.
"Evolúciós hátrány" akkor volt még a szűk medenceöv, amikor
1.) a nők nem maguk dönthették el, hogy szülnek-e, és
2.) nem volt még szakszerű és biztonságos császármetszés.
Elvileg a csípő területére is lehet helyezni implantátumot, de gyakorlatilag erre Magyarországon nem fogsz plasztikai sebészt találni, mert senki nem kér ilyet - ellentétben a mellplasztikával, amire tömeges igény van, és rengeteg sebész csinálja.
A te problémád valójában inkább egy önértékelési zavar, valamilyen fokú testképzavar. Azok az emberek, akiknek valójában más, lelki eredetű problémájuk van, azok szokták kivetíteni a problémáikat a saját testükre.
Mellesleg a kicsi mell is előnyös, a nagyobb mellel mindig csak a probléma, kellemetlenség van.
Azzal meg ne foglalkozz, hogy a férfiak vajon mit gondolnak erről, mert a kis mellet legalább annyian találják vonzónak, mint a nagyot. Többek között például én sem bukok a tejcsárdákra.
Egyébként tipikusan az értelmes, intelligens embereknek szokott tetszeni a kisebb mell és keskenyebb csípő is, és az egyszerűbb, tanulatlanabb embereknek a nagy segg meg a nagy csöcs.
#5: Köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi. :)
#6: Igen, ma valójában nem halnak már bele ebbe a nők, de attól még bele van épülve ez a férfiakba, meg amúgy a nőkbe is tudat alatt, hogy a széles csípő a nőies. Meg a nagy mell, azzal jobban lehet szoptatni, bár amúgy elméletileg ez sem igaz. Én nem tudom, nem szoptattam még. :D
Nem tudom, tényleg nincs nagyon önbizalmam vagy önértékelésem meg eléggé nem szeretem magam, ebben igazad van, de pont a belső tulajdonságaimat tudom kedvelni, a külsőket nem.
Jaj, dehogyis előnyös a kis mell, egy fenéket előnyös. A férfiak 90%-ánál inkább nagyon is hátrányos, a többi is max. elfogadni tudja, ha egyébként bomba alakja van a csajnak. Nekem is az van, mármint kis mellem, és nem szeretem egyáltalában őket. Írtam is már itt, hogy azokat is meg akarom műttetni. :( De akkor úgy látszik, a csípőmet nem tudom, mindenesetre köszi a válaszokat, legalább most már ennyivel is okosabb vagyok. :D
Pedig sok srácot tudok akiknek tényleg tetszik a kis mell.
Nyugi, 14 évesen én is sírtam hogy deszka leszek, azóta egy stabil C kosarat valahogy összehoztam.
Ha mégsem jön össze, ne lufikat akarj, a legtöbb normális pasinak a C, max D kosár bőven elég
Max szülés közben haltak bele, de már létezik császármetszés, meg manapság nem is szokás 14 évesen szülni, még addig bőven nőhet a csípőd.
Egyébként a csípőcsonton változtatni nem lehet, zsírt szoktak max oda rakni plasztikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!