Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Létezik csípő szélesítő...

Létezik csípő szélesítő plasztikai műtét?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem elég keskeny a csípőm, ami eléggé nem nőies, evolúciós hátrány, azt olvastam, hogy régen ebbe még bele is haltak a nők. Szóval nem vonzó. :( Ráadásul a mellem is kicsi, szóval menthetetlen modellalkat vagyok, ami elég rossz. :( És arra gondoltam, hogy talán megműttethetném a csípőmet. A mellemet mindenképp meg fogom, de tudom, hogy mellplasztika létezik. Viszont csípőplasztika? Olyan, hogy csak esztétikai illetve hát ugye valamennyire egészségügyi szempontok miatt szélesebbre műtik a csípőt. Van ilyen? Megoldható? És ha igen, kb. mennyibe kerül?

Vagy optikailag a csípőm szélesítésére jó az is, ha a derekamat vékonyítom, vagyis kicsit fogyok vagy dolgozom a laposabb hason és a darázsderékon? Válaszokat köszönöm, 14L

2017. okt. 23. 19:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen még messze nem alakultak ki a testrészeid végleges arányai. Még fog változni az alkatod, műtéten még vagy 5-6 évig ne gondolkodj, felesleges.
2017. okt. 23. 19:06
 2/15 A kérdező kommentje:
#1: Hát lehet, hogy valamit még fog nőni a csípőm meg a mellem, de mi van, ha nem? Akkor mindenképpen meg akarom műttetni legalább a mellemet de lehet hogy a csípőmet is meg nem tudom még mit lehet. A lényeg hogy homokóra vagy ahhoz hasonló alakot szeretnék, vékonyabb derék, széles csípő, nagy mellek, meg ilyesmi. De sajnos az adottságaim nem éppen kedvezőek. :(
2017. okt. 23. 19:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is osztom a legelső válaszoló véleményét, még semmi sincs veszve. Majd négy év múlva térjünk vissza a dologra, akkor megvitathatjuk :)
2017. okt. 23. 19:41
 4/15 A kérdező kommentje:
#3: oké, oké, de létezik egyáltalán ilyen műtét? Lehet ilyet csináltatni? Erre voltam kíváncsi, nem arra, hogy mikor műttethetem meg magam. De azért köszi. Mindenesetre nekem már 14 évesen rettenetes alakom van, úgyhogy szerintem normális, hogy gondolkodom rajta, hogy ha továbbra is ilyen katasztrofális undormány maradok mint ami most vagyok, akkor azon majd segítek később műtéttel.
2017. okt. 23. 19:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy katasztrofális undormánynak tartod magad, szintén elmúlik később :D

Visszatérve az eredeti kérdésre, szerintem ilyen műtét nemigen van, a szülés pedig inkább a csípőcsont alakjától függ, azt pedig elég nehéz műtéti úton kiszélesíteni.

2017. okt. 23. 19:49
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell minden nőnek széles csípő. Én például nem vagyok oda a nagy, széles csípőkért egyáltalán, a vékony, mega sportos alkatú, magas lányokat szeretem.

"Evolúciós hátrány" akkor volt még a szűk medenceöv, amikor

1.) a nők nem maguk dönthették el, hogy szülnek-e, és

2.) nem volt még szakszerű és biztonságos császármetszés.

Elvileg a csípő területére is lehet helyezni implantátumot, de gyakorlatilag erre Magyarországon nem fogsz plasztikai sebészt találni, mert senki nem kér ilyet - ellentétben a mellplasztikával, amire tömeges igény van, és rengeteg sebész csinálja.

A te problémád valójában inkább egy önértékelési zavar, valamilyen fokú testképzavar. Azok az emberek, akiknek valójában más, lelki eredetű problémájuk van, azok szokták kivetíteni a problémáikat a saját testükre.

Mellesleg a kicsi mell is előnyös, a nagyobb mellel mindig csak a probléma, kellemetlenség van.

Azzal meg ne foglalkozz, hogy a férfiak vajon mit gondolnak erről, mert a kis mellet legalább annyian találják vonzónak, mint a nagyot. Többek között például én sem bukok a tejcsárdákra.

Egyébként tipikusan az értelmes, intelligens embereknek szokott tetszeni a kisebb mell és keskenyebb csípő is, és az egyszerűbb, tanulatlanabb embereknek a nagy segg meg a nagy csöcs.

2017. okt. 23. 19:51
 7/15 A kérdező kommentje:

#5: Köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi. :)

#6: Igen, ma valójában nem halnak már bele ebbe a nők, de attól még bele van épülve ez a férfiakba, meg amúgy a nőkbe is tudat alatt, hogy a széles csípő a nőies. Meg a nagy mell, azzal jobban lehet szoptatni, bár amúgy elméletileg ez sem igaz. Én nem tudom, nem szoptattam még. :D

Nem tudom, tényleg nincs nagyon önbizalmam vagy önértékelésem meg eléggé nem szeretem magam, ebben igazad van, de pont a belső tulajdonságaimat tudom kedvelni, a külsőket nem.

Jaj, dehogyis előnyös a kis mell, egy fenéket előnyös. A férfiak 90%-ánál inkább nagyon is hátrányos, a többi is max. elfogadni tudja, ha egyébként bomba alakja van a csajnak. Nekem is az van, mármint kis mellem, és nem szeretem egyáltalában őket. Írtam is már itt, hogy azokat is meg akarom műttetni. :( De akkor úgy látszik, a csípőmet nem tudom, mindenesetre köszi a válaszokat, legalább most már ennyivel is okosabb vagyok. :D

2017. okt. 23. 20:16
 8/15 anonim ***** válasza:

Pedig sok srácot tudok akiknek tényleg tetszik a kis mell.

Nyugi, 14 évesen én is sírtam hogy deszka leszek, azóta egy stabil C kosarat valahogy összehoztam.

Ha mégsem jön össze, ne lufikat akarj, a legtöbb normális pasinak a C, max D kosár bőven elég

2017. okt. 24. 09:14
 9/15 A kérdező kommentje:
#8: Hát igen, ez a baj... Te szerencsés vagy, de nekem nem hiszem, hogy nőni fog még, és a C kosár közelébe se ér, csak A-s a méretem. Azt írod sok ilyen srácot ismersz, akinek a kicsi tetszik, de szerintem a C kosarat azért nem lehet annyira kicsinek nevezni... inkább közepey
2017. okt. 24. 14:43
 10/15 Sunshinedoll ***** válasza:

Max szülés közben haltak bele, de már létezik császármetszés, meg manapság nem is szokás 14 évesen szülni, még addig bőven nőhet a csípőd.

Egyébként a csípőcsonton változtatni nem lehet, zsírt szoktak max oda rakni plasztikával.

2017. okt. 24. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!