Van itt olyan akinek volt hasi zsírleszívása? Csak ahoz szól a kérdés!
Mikor volt? Mennyibe kerűlt? Hogyan vélekedik róla?
Még mi előtt bárki,ellen beszédbe kezdene! : igen szeretném megcsináltatni,mert nem ducinak hanem terhesnek néznek az emberek/még az orvosok is!!

Az ilyen előttem válaszoló bunkó parasztok miatt kezd ez az oldal fárasztó lenni! Anyád beléd sem vert jó modort, vagy valamilyen emberi hangnemet. Nagy mulasztás volt a részéről!
Kedves kérdező!
Szerintem eleve tárgyalj egy plasztikai sebésszel!

Szia!
Szerintem is menj el egy plasztikai sebészhez egy konzultációra, mert így felelőtlenség lenne brmit is írni. Nekem volt egy mini hasplasztikám szülés után, mert a megnyúlt bőrt nem tudtam sporttal sem eltüntetni.
Veled kapcsolatban is sok kérdés felmerül, amit nyilván jobb lenne, ha orvossal beszélnél meg: sokat fogytál? Mindig ilyen volt a pocid? Szülés után vagy? Elég lenne a zsírleszívás? Alkatilag ilyen a pocid?
Drukkolok Neked, nekem sokat segített a beavatkozás!
"KEDVES" első! Örülj neki ,hogy te jobb voltál nyelvtanból nálam!De örömöd más az életben ne legyen!
Annak aki a kérdésemre válaszol köszönöm! Megy a zöld kéz.
8-hónapos a második gyerekem,ő császár metszéssel született. Ennek köszönhetően kissé megnyúlt a bőr a hasamon.Már lány/vékony koromban is volt rajta felesleg. De most kb. 2 éve,terhesnek néznek. Igaz hiztam is,de a hasamra a legtöbbet.
Teljesen elvesztettem az önbizalmamat! Már nemi életet sincs kedvem élni miatta. Sőt ha valakivel találkozom,szorongani kezdek. Mert tudom hogy mi lessz a kérdése... Minap egy gyermek orvos kérdezett rá.
Egyébként a házi orvosom ,nem küldött ezzel vizsgálatra,amikor panazkodtam neki. Azt mondta hogy ez alkati...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!