Min. Mennyi jövedelem szügséges ahoz, hogy részletre fizethető legyen a hasi zsirleszivás?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 13:40
1/9 anonim válasza:
A kérdés az, hogy miért csak ezen az alternatíván gondolkodsz! Tudok néhány módszert, amivel kockázatos orvosi beavatkozás nélkül is lehet szép eredményeket elérni. Nagyjából 60000-80000 forintba kerül egy 15-20 alkalmas kúra!
2/9 Dr.Vadász T.A válasza:
Semmi jövedelemre nincs szükség,sőt még pénzt is sporolhat,ha kevesebbet zabálsz!Egyszerü,nem?
Prof.Dr.Vadász T.A.belgyógyász
3/9 anonim válasza:
és sem zabalok,mégis hizásra hajlamos vagyok,de belgyógyász létére biztos tudja h 30 utan megvaltozik a szervezet.
4/9 Dr.Vadász T.A válasza:
Micsoda "tudományos"válasz,hogy "30 éven túl megváltozunk"?Miben változunk?Az alkoholista is tagadja,hogy egy csepp bort sem iszik,a kövérek is azt hajtogatják,hogy"hát én alig eszek valamit".Tehát marad az első válaszom!
5/9 anonim válasza:
de változunk 30 felett.
én világéletemben nádszál voltam, ugyan annyit eszek,
nem mozgok kevesebbet sem, gyerekem sincs, most meg jönnek a hájak. és hájas vagyok. és ugyanúgy élek.
6/9 Dr.Vadász T.A válasza:
Vizsgáltassa meg a pajzsmirigy működését és talán egy bizonyos orvossal is elbeszélgethetne.
7/9 anonim válasza:
Olvasd el a könyvet, és megtanulsz normmálisan enni, edzeni, és kinézni!
Drugs Bunny - A sárga kapszula
a builder.hu-ról le tudod tölteni, regisztráció után.
8/9 A kérdező kommentje:
Meg vizsgálták a pajzsmirigyet,és minden rendben van..
2012. jún. 17. 16:00
9/9 anonim válasza:
A magyarok miért csak paraszt módon tudnak egy kérdésre válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!